Jet set

Zmajeva majka: Sine pobijedi i snajku mi dovedi

Zmajeva majka: Sine pobijedi i snajku mi dovedi
Zmajeva majka: Sine pobijedi i snajku mi dovedi

Boja Grahovac (81), majka "Zmaja od Šipova", ubjedljivo najgledanijeg učesnika rijalitija "Parovi" na TV "Hepi", poručuje da bi voljela da njen Ilija pobijedi i kući dovede lijepu, vrijednu i radnu "Zmajicu"!

"Ja nemam pojma šta je rijaliti... Da se takmiče u kosidbi ili jahanju Ilija bi sve nadvisio, ali ne znam ja to njihovo ništa. Uglavnom, nadam se da će pobijediti i osvojiti nagradu kao što mi uvijek bude drago kada neki komšija dobro prođe, oženi se i stekne muško dijete", priča majka Boja za "Press RS".

Na pomen da je otvoren konkurs za "Zmajicu" Boja se zagonetno smješka.

"Šta!? Javilo se preko 500 žena da postanu Iliji par. On sad bira, je li? Samo nek dobro izabere i neka žena bude vrijedna i rodi mu djecu. Inače, Ilija je bio šest, sedam godina u braku sa bivšom snajom Emirom koja je otišla u Ameriku. Nije navikla na težak rad ili što mi kažemo pobjegla je od tereta.

Ipak, Ile s njom ima petogodišnju ćerku Milicu. Lijepa je kao sva moja unučad i praunučad. Samo da se ne naljute te ženske iz konkursa što on već ima dijete", nada se Boja. Ona otkriva da u svojoj staroj kući nema kablovsku pa ne može gledati sina u rijalitiju.

"Ponekad ga gledam kod komšija. Tamo u kući su još Lepa Lukić i Bora Drljača. To su legende koje pjevaju ono 'Krajišnici, gdje ćemo na prelo' i 'Od izvora dva putića'. Nije mi jasno kako je Ilija postao poznat kao oni, ali neka pripaze to moje dijete", kaže Grahovčeva, kojoj ni danas nije najjasnije kako je Ilija dobio nadimak Zmaj od Šipova.

"Vele da su svi rodili mušku i žensku djecu, a ja 'zmaja'. Šta znam kako je on dobio to ime. Valjda je svuda 'odao i držao neke govore", napominje Boja, koja je još pokretna i solidnog zdravlja.

"Mora se raditi jer ovdje trenutno nema nikoga. Ilijin brat Rajko je u bolnici u Banjaluci a o stoci brinu drugi ljudi. Težak rad je ovdje bio od davnina. Svašta sam pretovarila preko glave, čuvala stoku, kopala, radila. Muktorpan je život kod nas ovde u Čifluku", ističe  sagovornica i zahvaljuje se na pažnji novinaru i komšijama koje je Ilija zadužio da je obilaze.

"Hvala vama za ovu kafu i voće i komšijama na namirnicama. Pošto ga podugo nisam vidjela, javite Ili da sam dobro, da mu se brat uspješno oporavlja i puno ga pozdravite. Neka ga Bog čuva, neka je živ i zdrav i da se što prije vrati", poručuje ova baka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije