Jet set

Zorica Marković: Prijavila sam bicikl i ljubavna pisma

Zorica Marković: Prijavila sam bicikl i ljubavna pisma
Zorica Marković: Prijavila sam bicikl i ljubavna pisma

Pjevačica Zorica Marković juče je provela dva sata u Poreskoj upravi, a kako je medijima otkrila, sa inspektorima je imala krajnje zabavan razgovor.

''Krenuli su nas da češljaju da bi se digla medijska prašina da bi se zataškale neke druge stvari u državi, ko zna šta se tu dešava. Ja sam mnogo mala sa svojom kućicom u odnosu na one koji ništa ne rade, a imaju vile, zamkove, jahte, džipove. Samo udri po estradi. Svi treba da plaćamo, ali da nas tretiraju kao umetnike, što i jesmo. Pitali su me šta radim, kako sam, da li sam zaljubljena, kada ću snimiti album. Od imovine sam prijavila 6-7 saksija, bicikl, trafiku, razglednice, ljubavna pisma'' izjavila je Markovićeva i dodala da joj je drago što se vraća vrijeme rada i discipline.

Oko 11 časova pristigla je i Vesna Zmijanac, a zgradu Poreske uprave napustila je oko 13.30. Kao i njena koleginica, Vesna je bila raspoložena, pa je izjavila da je obavila građansku dužnost, kao što je učinila u četvrtak i njena kćerka Nikolija, piše Alo.

''To je informativni razgovor, krajnje su korektni, ljubazni. Moja Nikolija se zadržala jedan sat, zato što je tek počela. Ja, koja pevam 42 godine, dok se samo ispričam o mojim hitovima, albumima i solističkim koncertima, prođe vreme, a kamoli dok oni unesu sve te podatke u kompijuter. Od imovine sam prijavila sve što imam, svoju kuću, stan i sve ostalo'', rekla je Zmijančeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije