Ljepota

10 najskupljih oskarovskih haljina svih vremena (FOTO)

10 najskupljih oskarovskih haljina svih vremena (FOTO)
10 najskupljih oskarovskih haljina svih vremena (FOTO)

Neke od haljina koje ćete vidjeti u galeriji oborile su sve rekorde, barem po cijenama ili aukcijama na kojima su prodate.

Dodjela Oskara je definitivno jedan od najprestižnijih događaja na svijetu koji svake godine okuplja samo najcjenjenija holivudska imena.

Tradicionalnim crvenim tepihom tokom prethodnih godina prošetale su brojne ljepotice koje su se za ovu priliku odvojile pravo malo bogatstvo za haljinu koju su ponijeli na ovom prestižnom događaju.

Iako se čarolija raskošnih oskarovskih kreacija krije u krojevima, materijalima i renomiranim dizajnerskim imenima, ono što ih čini posebnima je i njihova cijena koja objedinjuje sva tri faktora, a koja doseže astronomske cifre.

I pored toga, sigurno nsite ni svjesni kolike su svote u pitanju! Reći ćemo vam samo da je Kelvin Klajn haljina koju je Lupita Njongo nosila na Oskaru 2015. godine ukradena i to zbog njene nevjerovatne vrijednosti od 97.000$!

U galeriji smo izdvojili 10 najskupljih oskarovskih haljina svih vremena koje su zapisane u modnu istoriju ove prestižne manifestacije.

(NN/cosmopolitan.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije