Ljepota

Dejan Zorić: Trenerke nisu za centar grada

Dejan Zorić: Trenerke nisu za centar grada
Dejan Zorić: Trenerke nisu za centar grada

Dejan Zorić, pjevač grupe "Aifel", koju su Banjalučani imali priliku da slušaju i na proteklom "Beer festu", te glumac i jedan od osnivača Gradskog pozorišta "Jazavac", priznao je da pazi na oblačenje, ali da nije tip koji bi pretjerivao i eksperimentisao sa odjevnim kombinacijama.

"Nikada nisam bio nešto ekstravagantan, pazim na oblačenje, ali volim da sam obučen umjereno, sa stilom i bez pretjerivanja. Tako da su crvene patike bile nešto najčudnije što sam sebi kupio. U tinejdžerskim danima sam, pretpostavljam, kao i većina, lutao u stilu, pa mi se tako zna desiti da pogledam slike iz tog perioda i shvatim da sam baš imao hrabrosti, šta sam sve znao obući", kazao je Dejan.

Kao poseban modni dodatak navodi satove, koje voli nositi, a i vidjeti kod druge osobe.

"Poslovna i privatna varijanta oblačenja mi se ne razlikuju mnogo jer u suštini uvijek gledam da se obučem pristojno bez obzira na to da li su u pitanju nastupi sa grupom, izlazak u grad ili šetnja", priča ovaj banjalučki muzičar i glumac.

Što se tiče sugrađana, kaže da mu se sviđa što dosta Banjalučana pazi šta će obući kada se uputi u grad, ali sa druge strane ne sviđa mu se što pojedinci hodaju u trenerkama i šorcevima i po centru grada.

"To vam je kao da u odijelu i kravati idete u park, potpuno neprikladno", stav je Dejana.

Novac na odjeću, kako kaže, troši u skladu sa zaradom, a najčešće iskoristi putovanje u inostranstvo da kupi dobru garderobu.

"U suštini nemam neko pravilo, nekad mi dođe pa kupim dosta stvari, a zna se desiti da po godinu dana maltene ništa novo ne uzmem. Najčešće kupujem u inostranstvu, tako da kad god otputujem negdje, iskoristim priliku da kupim dobru i kvalitetnu odjeću po povoljnim cijenama, obično su to košulje, kojih imam puno i koje najčešće nosim", govori Dejan.

Uzora, kada je moda u pitanju, kaže da nema, ali da najviše prati ljude koji su uspješni i kao muzičari i kao glumci. Što se tiče planova za budućnost, ovaj mladi Banjalučanin ističe kako radi na snimanju pjesama za album.

"'Aifel' je trenutno u fazi pripreme snimanja pjesama za album, nadam se da će sve proći kako treba te kako ćemo album izbaciti na tržište do kraja godine. Što se pozorišta 'Jazavac' tiče, deveta sezona kreće za mjesec, pripreme za predstavu 'Zaplet 06' su uveliko u toku kao i upis u Studio 'Jazavac' - školu glume i govora", istakao je Dejan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije