Ljepota

Evo kako da vam grudi izgledaju savršeno

Evo kako da vam grudi izgledaju savršeno
Evo kako da vam grudi izgledaju savršeno

Lijepe, čvrste grudi privlače pažnju muškaraca, ali to nije jedini razlog zašto bi trebalo da povedete više računa o njima.

Evo šta da radite da izgledaju najbolje moguće, piše Kolektiv.me.

Dobar grudnjak

Loš brushalter, odnosno onaj koji vam ne odgovara u potpunosti izgledaće loše, bez obzira na to kakve i kolike grudi imate.

Mučenje grudi brushalterima koji su mali ili uski, neće vam donijeti nikakvo dobro. Znamo da je važan i izgled grudnjaka, ali prije svega birajte one udobne, u kojima ćete se osjećati prijatno.

Važan je i materijal

Brushalteri od pamuka ili svile mnogo su bolji izbor od onih sintetičkih. Vještački materijali mogu da iritiraju kožu i zadržavaju vlagu, pa može doći do razvoja gljivica, što vam nikako ne treba.

Dakle, jasno je, prirodno je bolje (i kada je riječ o grudima, i o materijalu brushaltera).

Nosite ga redovno

Istina ponekad nije lijepa, tako je i u ovom slučaju, grudi vremenom postaju sve opuštenije, a svakodneno nošenje udobnog brushaltera pomoći će vam u borbi protiv gravitacije. Ukoliko grudi nemaju "podršku", odnosno ne nosite grudnjak redovno, prije će se opustiti.

"Častite ih" masažom

Za lijepe, čvrste grudi, potrebno je malo truda, izmasirajte ih povremeno. Osim što će poboljšati cirkulaciju i pomoći da "one" duže budu čvrste, masaža grudi je i način da obavite samopregled.

Već znate, ako primjetite bilo šta neobično, pravac kod ljekara.

Hladan tuš

Hladna voda je dobra za kožu i naravno, za grudi.

S obzirom na to da je hladnije vrijeme, ako baš ne želite dodatno da se rashladite tako što ćete hladan tuš okrenuti pravo na grudi, pokvasite sunđer za kupanje hladnom vodom i njime ih izmasirajte.

Pravilno držanje

Osim što je za kičmu važno da ispravite leđa dok sjedite i hodate, učiniće i da vaše grudi izgledaju ljepše nego kada sjedite/hodate pogrbljeni.

Hrana

Već znate da zdrava ishrana doprinosi izgledu kože , biće sjajnija i zdravija, a isto važi i za kožu grudi, koja je naročito osjetljiva.

Pažljivo sa dijetama

Sigurno ste već čuli za takozvani bumerang efekat koji dijete mogu imati. Česte varijacije kilograma ostavljaju posljedice i na grudima, mogu se stvoriti i strije, koža gubi elastičnost i postaje opuštenija, a "gravitacija" polako dobija bitku.

Voda

Nedovoljan unos vode znači suvu kožu, koja postaje manje elastična i opušta se. Nastavak znate, to znači i opuštene grudi, što sigurno ne želite.

Dakle, unosite dosta tečnosti, najprije vode, a izbjegavajte zaslađene napitke.

Hidriranje

To možda ne treba naročito napominjati, ali njega grudi podrazumijeva i nanošenje krema i losiona koji će hidrirati kožu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije