Ljepota

Fitnes influenserka (60) daje savjet kako da izgledate mlađe (VIDEO)

Fitnes influenserka (60) daje savjet kako da izgledate mlađe (VIDEO)
Foto: TikTok / Printscreen | Fitnes influenserka (60) daje savjet kako da izgledate mlađe (VIDEO)

​Vježbanje je uvijek preporučljivo čak i u starijim godinama. Ostati dosljedan zdravom životu zarad poboljšanju zdravlja generalno ponekad je toliko teško, a često i genetika ne ide na ruku. Influenserka fitnesa Fiona Lambert se strogo ovoga pridržava, a da to nije istina ne bi izgledala ovako kako izgleda. Šta mislite, koliko godina ima?

Fiona je dosljedna određenim vježbama koje joj pomažu u održavanju dobrog izgleda. Istina je da, što smo stariji, to nam nekako teže ide, ali ona je pokazala da godine mogu da budu samo broj. Preko TikToka objasnila je kako njoj to polazi za rukom.

Podijelila je svoju rutinu snage koju redovno radi kako bi zadržala dobro držanje. To uključuje tri jednostavne vježbe koje se lako mogu izvoditi i kod kuće.

Uzela je traku koju je rastegla u širinu koliko je mogla. U tom položaju počela je da premješta traku ispred pa iza leđa koliko može ispruženim rukama i iza leđa.

"Držite ruke ispravljene. Trebalo bi da osjetite kako vam se lopatice skupljaju" rekla je ona.

Naredna vježba je da držite ruke ispravljene i da u tom položaju rotirate ramena naprijed-nazad. Savjet je i da ih podižete skoro do ušiju i spuštate.

Za posljednju vježbu vam je potreban zid. Podignite ruke iznad glave pa ih vratite uz tijelo. Potrudite se da vam ispružene ruke budu sve vrijeme uz zid.

Sve opisane vježbe pogledajte u snimku ispod. Morate priznati da izgleda fenomenalno za svoje godine, prenosi "Ona".

@fionalambertofficial Keeping great posture at 60 #midlifefitness #posture #fitat60 #menopausefitness #stretches #fitwomen ♬ original sound - Fiona Lambert

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije