Ljepota

Marijana Bogdanović: Farmerke draže od elegantnih haljina

Marijana Bogdanović: Farmerke draže od elegantnih haljina
Marijana Bogdanović: Farmerke draže od elegantnih haljina

Marijana Bogdanović, voditeljka emisije "Cover magazin" na Elta televiziji, svoj stil okarakterisala je kao kežual s primjesama rokerskog.

"Veoma mi je bitno da je odjeća koju nosim udobna i opuštena, tako da su moja omiljena kombinacija starke, farmerke i široka majica. Volim da nosim kožne jakne, košulje i široke džempere", kaže Marijana.

Što se tiče boja, ova voditelja ističe da su joj među omiljenima bijela, crna i siva, te dodaje da voli i sve pastelne boje.

Voli ljetne, duge i lepršave haljine, u kojima se osjeća prijatno i slobodno, ali, kako kaže, što se tiče elegantnih i večernjih haljina, iako ih veoma često kupuje, iz njoj poznatih razloga, ne nosi ih. Prema njenih riječima, čak i ako situacija zahtijeva određeni glamurozniji dress code, radije bira ono u čemu se dobro osjeća, pantalone, košulju ili korset, sako i upečatljiv nakit.

Obožava nakit, pogotovo ogrlice i prstenje.

"Minđuše, takođe, volim, ali nažalost uvijek kupim ili one koje se ne uklapaju ni u jednu moju odjevnu kombinaciju, ili, ako mi odgovaraju, zaboravim ih staviti. Pored toga, volim šešire i, naravno, naočare, koje nosim prvenstveno zbog dioptrije, a onda i zbog imidža", kaže Marijana.

Ona u svom ormaru ima jedan neobičan i jako drag odjevni predmet, a radi se o kaputu koji je dobila od bake. Jedino što se dosad nije usudila da nosi, to su štikle s vrtoglavo visokim potpeticama.

"Probala sam dosta takvih cipela, ali nikada u njima nisam izdržala duže od pet minuta. Divim se djevojkama koje cijelu noć plešu i hodaju u takvim cipelama", kaže kroz smijeh Marijana.

Njena najveća slabost su parfemi, a parfem Dolce & Gabbana Light Blue joj još nije dosadio i u njegovom mirisu uživa svaki put kad ga stavi.

Kaže da je od od onih djevojaka kojima treba dosta vremena za spremanje na posao ili neku maifestaciju.

"Tako, kada radim, svako jutro ustajem veoma rano, da bih sve stigla. To podrazumijeva presvlačenje od dva do tri puta, šminkanje i frizuru. Rekla bih oko sat vremena, a nekada i više", iskrena je Marijana.

Što se tiče dnevnog šminkanja, uglavnom koristi malo šminke, a nekad čak izađe bez make-upa.

"Ali zbog posla kojim se bavim, šminkati se moram. Tako su puder, maskara i karmin dio moje svakodnevne rutine kada je u pitanju spremanje za posao", kaže voditeljka.

Dopadaju joj se poznate osobe koje daju svoj pečat odjevnoj kombinaciji, poput Rite Ora, Mirele Priselac Remi i Đurđine Radić Djixx.

Što se tiče stila sugrađana, ona ističe da joj se sviđaju odmjerenost, elegancija i ljepota koje viđe na Banjalučankama.

"Oduševim se i kada vidim urbani način oblačenja, kako kod djevojaka, tako i kod mladića. Jedino što mogu dati zamjerku, to je da se djevojke mlađih generacija za klubove oblače nepristojno i po uzoru na kojekakve starlete", govori Marijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije