Ljepota

Marijana Elez: Nisam rob mode

Marijana Elez: Nisam rob mode
Marijana Elez: Nisam rob mode

Marijana Elez, voditeljka na Elta televiziji i urednica informativnog programa, ističe da je jednostavnost odlika njenog stila, te da joj brend nije važan koliko joj je važno "znati nositi" odjevnu kombinaciju.

Ona nam je otvorila svoj ormar i otkrila da joj je pri oblačenju i njegovanju stila najbitnija udobnost, a jednostavne i udobne kombinacije preferira kako u poslovnom, tako i u privatnom odijevanju.

"S obzirom na to da je informativni program u pitanju, moram da vodim računa o oblačenju pa nosim uglavnom košulje, suknje, sakoe i pantalone, što i privatno volim da oblačim, ali ne baš toliko ozbiljno", ističe Marijana.

U ormaru najviše ima košulja, haljina i pantalona, i to u bijeloj, plavoj i roze boji, a rado oblači klasičan kroj kratke haljine, sa rukavima, pri čemu joj boja nije toliko važna.

"Omiljena haljina koju često obučem je kratka zelena jer volim jednostavnost. Bitno mi je da se u onome što nosim osjećam udobno. Brend mi nije toliko važan, koliko je bitno znati nositi haljinu", dodala je Marijana.

Ističe da je ljubitelj toplih boja. Crvena boja joj je omiljena, ali u toj boji uglavnom nosi ruž za usne ili cipele.

Poručila je da nije rob mode i da joj je bitno da je garderoba udobna i kvalitetna, a nije joj problem ni da neku "krpicu" plati jeftinije ili je kupi na sniženju ukoliko joj se dopada. Ne voli da kopira nikog, niti da nosi odjeću koja joj se ne sviđa samo zato što je moderna.

Rado bi, kaže, nosila kreacije Mihano Momosa, koji je noviji modni brend, a čiji je tvorac mladi dizajner Mihailo Anušić.

Ljubitelj je jačih parfema, a omiljeni su joj Coco Mademoiselle-Parfum Chanel i Lady million - Paco Rabanne.

Kad ima malo vremena za spremanje, trudi se da joj je čista kosa i da oči naglasi maskarom jer se privatno ne šminka mnogo, a prilikom izlazaka oblači ono u čemu se osjeća udobno.

"Nisam ljubitelj šminke, a s obzirom na to da moj posao zahtijeva profesionalnu i čestu šminku, privatno izbjegavam puder i teški make-up. Ne nanosim mnogo kozmetike na lice, uglavnom kremu u boji, maskaru i rumenilo", dodaje ova voditeljka.

Voli da vidi djevojke koje su prirodne, bez pretjerane šminke i koje imaju stila, a vrlo joj je važno da žena zna šta se nosi na posao, u šetnju ili za izlazak, dok neprimjerenim smatra djevojke koje se za šetnju spremaju kao za crveni tepih.

Dopada joj se jednostavnost u odijevanju princeze Kejt Midlton, koja mnogima može da posluži kao modni uzor.

Nakon pauze u avgustu, na jesen u novoj programskoj šemi ovu simpatičnu voditeljku gledaoci će moći da vide u nekim novim sadržajima Elta televizije, a o kakvim se tačno sadržajima radi ostaje, kaže, iznenađenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije