Ljepota

Modni prijedlog: Obucite se kao prava Njujorčanka

Modni prijedlog: Obucite se kao prava Njujorčanka
Modni prijedlog: Obucite se kao prava Njujorčanka

Svaka žena koja je barem jednom imala priliku da prošeta ulicama Velike jabuke i doživi atmosferu Njujorka, vratila se iz njega potpuno očarana i poželjela da se vrati.

Tome svakako doprinosi nevjerovatan ambijent i atmosfera koja vlada na ulicama ove nevjerovatne metropole, ali i nevjerovatan modni trag koji Njujorčanke, ali i Nujorčani, ostave na svakoga ko iole voli i poznaje modu.

Nosite kožnu jaknu tokom cijele godine: Bilo da žive u uptown-u ili downtown-u Njujorka, djevojke u Velikoj jabuci kožnu jaknu smatraju neizostavnim dijelom svog stila. Zato one kožnu jaknu nose tokom cijele godine, jer smatraju da je riječ o komadu koji može dati dozu riskantnosti svakom izgledu i izdvojiti vas u masi.

Crna je nova crna: Mnoge boje dođu i odu sa ulica Njujorka, ali jedna ostaje – crna! Zašto? Zato što sa ovom bojom nikada ne možete da pogriješite. Iza crne, dolaze teget, siva i druge neutralne boje.

Birajte statement cipele: Ukoliko želite da se oblačite kao Njujorčanka, nikada, ali nikada ne zaboravite da ponesete statement cipele, jer su one esencijalni odjevni komad u garderoberu svake žene.

“It” tašna je neizostavna: Njujročanke nikada nećete vidjeti bez stajliš tašne, bez obzira na to kog je brenda. Jednostavno, stajliš tašna je “it” komad svake žene.

Nosite aksesoare: Ukoliko želite da vaš stil govori za vas, onda nikako ne izostavite aksesaore. Najbolji izbor koji možete napraviti je upečatljivi nakit, pa ga za ovu sezonu nabavite u što većem broju.

Damske naočare za sunce: Bilo da je dan sunčan ili oblačan, Njujorčanke ne izlaze iz kuće bez naočara za sunce. Ovih dana su na ulicama Velike jabuke atraktivni retro modeli, pa da biste izgledali kao jedna od njih, povedite računa o tome kakve naočare za sunce nosite ovih dana.

(NN/lepotaizdravlje.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije