Ljepota

Muški modni trendovi, plavo odijelo favorit

Muški modni trendovi, plavo odijelo favorit
Muški modni trendovi, plavo odijelo favorit

Nova godina je donijela i nove trendove, kako u ženskoj, tako i u muškoj modi. Modni znalci muškarcima savjetuju da se tokom zime odluče za kombinaciju elegantnog i toplog.

Tokom praznika je pravi izbor zamijeniti kravatu leptir-mašnom zanimljivog dezena, a konkretan prijedlog ide u pravcu Džejmsa Bonda kao inspiracije. Umjesto crne, izaberite crvenu jaknu, ili neku drugu, ali obavezno jarku boju.

Takođe, tokom praznike i slavlja, zapamtite - niste ni previše stari ni previše mladi da obučete dobro krojeno odijelo.

U proljećnim mjesecima crno odlazi u prošlost, a idealna zamjena je plava boja, u svim svojim varijacijama. Kako bismo vas ohrabrili, dovoljno je da vam kažemo da ovoj boji nisu odoljele ni čuvene modne kuće poput "Diora".

Nezavisno od toga za koju se nijansu plave odlučite: klasično teget, na tufne, na pruge, sa duplim kopčanjem ili ne bićete u trendu. Plava je jedna od najzahvalnijih boja za kombinovanje i dobro stoji svakom muškarcu.

Moderne patike ostaju u trendu i u 2015. godini, a šarene i fluorescentne boje zamijenjene su jednostavnom bijelom, koja pruža minimalistički izgled. S obzirom na to da boja nije dominantna akcenat je na obliku i dizajnu. Favorit za predstojeću sezonu su klasične "italijanske" cipele - dakle, kvalitet, udobnost, prirodni materijali i jednostavnost.

Ruksak je dugo bio namijenjen samo učenicima i njihovim knjigama, ali modni dizajneri su uz pomoć različitih materijala, boja i malo redizajna pretvorili ranac u pravi modni hit naredne sezone. Izgledaćete kao da ste pošli na produženi vikend u neku od evropskih metropola, a možda ste samo planirali na bazen ili u teretanu, nema veze, dokle god je sa ukusom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije