Ljepota

Nataša Gajić: Uvijek mi fali mjesta za obuću

Nataša Gajić: Uvijek mi fali mjesta za obuću
Nataša Gajić: Uvijek mi fali mjesta za obuću

Nataša Gajić, voditeljka na Pink BH, autorka i producent TV šoua "Moj novi početak", okarakterisala je svoj stil kao promjenjiv i slobodan.

Ističe da je imala faze klasičnog, retro, rok i romantičnog stila, a sada često spaja sve u jednom. Voli da se igra bojama u odjeći.

Tople jesenje nijanse, bež, smeđe, bakarne, kombinuje sa bijelom ili teksasom. Ali kada joj igra bojama dosadi, često u potpunosti bude obučena u crno ili u boji druge krajnosti, bijeloj. Kaže da se ne vezuje za odjeću, te da nema omiljeni komad, što nije slučaj sa obućom.

"Obožavam obuću i za nju mi uvijek fali mjesta. U mom cipelarniku nalazi se sve, od retro čizama u smeđoj boji sa punom petom, klasičnih salonki, salonki u žutoj, bež ili narandžastoj boji, pa do velikih crnih kožnih čizama sa platformom i tankom petom", rekla je Nataša.

Ističe da je dovoljno hrabra u modnom izražaju te da sve što poželi i obuče.

"Na eksperimente sam uvijek spremna pa i ne znam koja je to najluđa kombinacija koju sam nosila", dodaje ona.

Prati trendove u šminkanju i kao nove proizvode. Naravno, ima jednu verziju za posao, drugu za noćne izlaske i specijalne događaje.

"Posao mi je podijeljen na dva segmenta. Za prvi segment koji čini organizaciju, pozicioniranje i postprodukciju, ne trošim vrijeme na sređivanje. U drugom segmentu za realizaciju i voditeljski posao sređujem se uz saradnike i to traje koliko treba da se kompletira stajling, stilizuje kosa i da vizažistkinja odradi svoj posao", priča voditeljka.

Voli stil šminkanja koji ističe ljepotu očiju i sa ružem koji ističe punoću usana.

Ipak, njena najveća slabost su parfemi koji sadrže notu jasmina, a parfem koji joj još nije dosadio je Chanel - Chance.

Dodaje da na stil sugrađanki ne gleda kritično, te da poštuje različitost.

"Svi imaju pravo da budu ono što jesu. Naš odnos prema okolini i prema samom sebi se često ogleda u načinu oblačenja", kaže Nataša.

Ona ima i omiljeni brend, a to je H&M, koji ima jednostavnu i lepršavu odjeću.

"Stvari su krojene od mog omiljenog materijala, pamuka, lake su za kombinovanje i održavanje, a ugodne su za nošenje. Sve u jednom", dodaje ona.

U njenom stilu, kako kaže, ima ženstvenosti i seksepila.

"Umjesto klasičnih čarapa, radije odaberem samostojeće čarape ili čarape sa halterima ili sa nekim radom, uz to kombinujem komade od čipke i satena, u kojima se osjećam ženstveno i seksi. Često ispod potpuno jednostavne odjevne kombinacije volim nositi korzet i u toj kombinaciji se osjećam odlično", govori kroz smijeh Nataša.

Dodaje da nema uzora iz svijeta poznatih kada je u pitanju modni stil, te da nosi isključivo ono u čemu se dobro osjeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije