Ljepota

Nova kolekcija brendova Alma Ras i Manners

Nova kolekcija brendova Alma Ras i Manners
Foto: Ilustracija | Nova kolekcija brendova Alma Ras i Manners

Povodom promocije kolekcije jesen/zima 2017./2018. kompanija Alma Ras nagrađuje lojalnost kupaca, umanjenjem računa za 10 KM na kupovinu u vrijednosti preko 50 KM.

U mjesecu oktobru, pored navedene pogodnosti, iz nove kolekcije potražite i udobne pidžame po cijeni već od 32,90 KM.

Za predstojeću sezonu, brend Alma Ras vam donosi prepoznatljive modele, ali i kreacije koje će zadovoljiti i one najizbirljivije. Kombinacijom raskošne čipke i kvalitetnih prirodnih materijala evropskog porijekla, te upotrebom finih suptilnih detalja kreirani su neodoljivi komadi donjeg rublja i spavaćeg programa.

Saradnjom između kreativnog tima kompanije Alma Ras i Amre Silajdžić-Džeko nastala je linija „Natali“, kao sastavni dio nove kolekcije. Elegantni dizajnerski detalji i nježni sofisticirani materijali ove grupacije, čine da se svaka dama osjeća poželjno i „uvijek senzualno“. Nakon što jednom isprobate profinjene komade ove linije, vjerujemo da više nećete imati dileme oko izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike.

Jedan od noviteta kolekcije koja je pred vama jeste i specijalno limitirano izdanje, inspirisano odvažnim i smjelim damama. Elegantni ženstveni krojevi, fini materijali poput pliša i profinjene čipke učinit će vašu svakodnevnicu bajkovitom. 

Kreativni tim brenda Manners i ove sezone u novoj kolekciji donosi osvježenje, kroz poseban dizajn i krojeve. Linije naglašavaju istančani„stil pravog muškarca“ čineći da se osjeća nesputano i odvažno i u svakodnevnim situacijama. 

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte samo neke od modela koji vas očekuju u svim Alma Ras i Manners buticima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije