Ljepota

Odijela koja ćemo nositi ove sezone (FOTO)

Odijela koja ćemo nositi ove sezone (FOTO)
Odijela koja ćemo nositi ove sezone (FOTO)

Ako mislite da su odijela isključivo rezervisana za korporativni izgled, razmislite ponovo. Od ulica svjetskih metropola do modnih pista, za vrijeme FW16 svuda smo mogli vidjeti odijela, i to ne samo u crnoj i sivoj boji.

Bilo da su crvena, roze, prekrivena zvijezdama ili interesantnog kroja, odijela ove sezone, osim smart luka predstavljaju i veliku zabavu. Zato vam savjetujemo da birate neobične krojeve i vedre, vesele boje, kao i da ne bježite od printa.

Ako vam je cvjetni desen too much, birajte neutralan, decentan skoro pa minijaturni print poput sidra, prugica ili apstraktnog printa koji će tek malo osvježiti vaše odijelo. 

Ukoliko vam je potrebna celebrity inspiracija, svratite do profila svjetskih trendseterki kao što su Miroslava Duma i Leandra Medine koje obožavaju da nose odijela.

Dok one biraju mahom odijela inspirisana muškom modelom, ležernijeg kroja, neke dame poput Elene Perminove vole da često ponesu elegantna, classy odijela, nalik ženskim smoking odijelima koje kroji Saint Laurent.

Elena ga nosi bez bluze ili košulje i time postiže seksi izgled. Takve kombinacije najčešće možemo vidjeti na crvenom tepihu u režiji Anđeline Džđoli i Eme Votson.

Odijela su svakako dobar izbor, bilo da ga nosite sa ili bez bluze. Klasično, avangardno,"muško", a tako seksi. Žena u odijelu je elegantna, zrači odlučnošću i snagom, zato ako već nemate neko odijelo, nabavite ga! Sad je pravo vrijeme!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije