Ljepota

Ovo je najveći trend 2016 (FOTO)

Ovo je najveći trend 2016 (FOTO)
Ovo je najveći trend 2016 (FOTO)

Prvu polovinu prvog mjeseca 2016. godine smo prevalili, pred nama je ostatak ove, sigurni smo, fantastične godine. Iako je prava zima tek stigla i temperature su debelo ispod nule, s nestrpljenjem iščekujemo tople dane koji nam donose nove trendove i nove IT komade.

A već proljeće 2016. godine donosi jedan trend kojem ćemo ostati vjerni do kasnih jesenskih dana i povratka kaputa i pletenina. Radi se o 'cut out' ramenima, odnosno odjevnim komadima koji imaju otvorena ramena. Upravo oni bit će IT komadi 2016. godine.

Ne govorimo o 'off shoulder' topićima i haljinama, iako će i oni doživjeti svojih 5 minuta, već o super senzualnim majicama kratkih, 3/4 ili dugih rukava koji zahvaljujući 'otvorima' na svjetlo dana donose gola ramena.

A gola ramena su super senzualna i seksi i posve su dostojna zamjena otvorenom dekolteu ili golim leđima - trend koji je bio vrlo aktualan prije nekoliko sezona. Svjetske trendseterice ovaj su trend prihvatile već prošlog proljeća, ali njegova prava vladavina tek počinje.

Zato je pravo vrijeme već sada zaviriti u ponudu 'high street' brendova, online shopping platformi ili pretražiti jedan od brojnih 'do it yourself' tutorijala koji će vam pomoći da napravite svoj IT komad s 'cut out' ramenima.

Nonšalantna senzualnost možda najbolje opisuje efekt koji ćete postići uvrstite li u svoju garderobu ovaj IT komad. A za čim točno tragati u bespućima shopping ponude i u kojim kombinacijama majice s 'cut out' ramenima nositi pogledajte klikom na fotografiju ispod teksta koja vas vodi kroz street style kombinacije svjetskih fashionistica!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije