Ljepota

Pišete li sa stilom (FOTO)

Pišete li sa stilom (FOTO)
Pišete li sa stilom (FOTO)

Još davne 1924. godine firma Montblanc proizvela je čuveno penkalo koje je do danas ostalo i biće stvar prestiža...

U eri pisanja hemijskom olovkom impresioniraćete sve oko sebe ako izvadite iz džepa penkalo i to ne bilo koje, već Montblanc. Ako držite do sebe, tradicije, i naravno ako ga možete priuštiti, to je neizostavni dodatak koji bi trebalo da posjeduje svaka uspješna osoba.

Ova penkala dizajnirana su da pišu istoriju, tako bar kažu proizvođači. Nepogrješiv stil i elegancija karakteristike su ovog čuvenog klasika.

Od samog početka, prije više od jednog vijeka, osnivači Montblanc firme ulažu veliki trud u sofisticirani dizajn. Od tada, moderna, ali funkcionalna elegancija je karakteristika svih ekskluzivnih instrumenata za pisanje brenda Montblanc. Realizacija besprekorne izrade i vanvremenski upečatljiv dizajn, daje savršenu funkcionalnost svakom komadu izražajnog oblika.

“Dobar dizajn jeste umjetnost kreiranja stvari koje prevazilaze vremenske okvire,”, izjavio je dizajner kompanije Marc Newson, koji potpisuje liniju penkala Montblanc M. Svojim nepogrješivim i inovativnim stilom, Marc Newson savršeno balansira formu i funkciju u novoj Montblanc M kolekciji. Rezultat je jedinstven i bezvremen. Montblanc M predstavlja novu generaciju pribora za pisanje.

Sakriven u u prepoznatljivom dizajnu svakog Montblanc penkala - Montblanc M je njegov istinski vrhunac. Inovativni mehanizam  zatvaranja je jedinstvena zajednica forme i funkcije, koja koristi magnetnu silu uz zapanjujući efekat. Nakon zatvaranja penkala, poklopac se automatski poravnava sa amblemom Montblanc ugrađenom u plato svakog penkala. Kroz ovo maštovito još funkcionalnije rješenje, Montblanc M zadržava svoju izuzetnu siluetu. Očvršćeni mehanizam sa glatkim zatvaranjem koji drži poklopac na svom mjestu. Montblanc uvodi novi režim pisanja sa Montblanc M kolekcijom: Artfineliner.

Novo ekstra tanko pero, donosi kulturu ultra finog pisanja sa potpisom Montblanc onima koji stvaraju i inoviraju: dizajnerima, arhitektama i inženjerima. Savršena za precizno crtanje tehničkih crteža, ova kolekcija samo dopunjuje već ustoličeni način pisanja kraljevskim Montblanc penkalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije