Ljepota

Sandra Ljubojević, glumica Narodnog pozorišta RS, ne robuje trendovima

Sandra Ljubojević, glumica Narodnog pozorišta RS, ne robuje trendovima
Sandra Ljubojević, glumica Narodnog pozorišta RS, ne robuje trendovima

Sandra Ljubojević, glumica Narodnog pozorišta RS, govoreći o modnom stilu kaže da ne spada među one žene koje robuju trendovima, a svoj odjevni stil opisuje kao sportsko-elegantni.

Voli da nosi odjeću koja je u granicama pristojnosti, dobrog ukusa, ali ipak i ističe ljepotu tijela, sve pod uslovom da se u njoj dobro osjeća. Sandra voli i eleganciju u određenim prilikama, šareno u svakodnevnom oblačenju, a ono što sigurno ne voli su previše kratke i previše otvorene stvari.

"Veoma volim da nosim suknje, da li su duge ili nešto kraće nije važno, ali mi se isto tako sviđa i trenutna moda baggy hlača, koje mogu da se nose i uz štikle", ističe ova glumica, koja je zablistala u predstavi "Lutkina kuća - Nora", kojom je otvoren XVII Teatar fest u Banjaluci, ali i mnogim drugim ulogama.

Ova simatična glumica priznaje da je kao i svaka žena luda za cipelama. Iako garderobu nikad ne bira zbog boje, već zbog modela, dodaje kako voli plavu, zelenu i ljubičastu.

Ne prati dovoljno dešavanja na svjetskoj modnoj sceni, ali od domaćih je pohvalila rad kreatorke Blanke Zgonjanin, čiju haljinu je nosila na primijeri filma.

"Ona ima odjeću koja je ženstvena, interesantnih boja i krojeva", kaže Sandra.

Njena najveća slabost su parfemi, a parfem Alien Thierry Mugler joj još nije dosadio i u njegovom mirisu uživa svaki put kad ga stavi.

Kada se sprema za izlazak, odvoji više vremena, ali nije od onih djevojka koji se spremaju po cijeli dan.

"Volim da se šminkam i volim jaku šminku za večernje izlaske. Imala sam priliku da gledam kako me šmikaju profesionalni šminkeri i naučila sam dosta stvari. Sad imam neke svoje načine koje upotrebljavam i uglavnom budem zadovoljna šminkom", kaže Sandra.

Što se tiče dnevnog šminkanja, uglavnom koristi malo šminke, a nekad čak izađe bez make upa.

Naušnice su joj omiljeni modni detalj i ima ih u svim bojama. Priča kako je u posljednje vrijeme razmišljala da promijeni frizuru, ali zbog posla je odustala.

"Možda se u nekoj pauzi između sezona odlučim na tu promjenu", dodaje Sandra.

Što se tiče stila sugrađanki, lijepa glumica kaže da joj se ne sviđa uniformisanost, ali ni oblačenje prekratkih šortseva i suknji, koje su prekratke čak i za plažu. Pored toga, misli da ima dosta djevojaka koje imaju svoj stil i nose ono što im dobro pristaje, a što je ipak najvažnije.

"Ne sviđa mi se trenutna pretjerana upotreba patika 'starki', koje su izgubile smisao. Ja ih veoma volim i nosim. Mislim da će se taj trend još malo završiti i da će one dobiti opet svoj smisao", ističe Sandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije