Ljepota

Street style lekcije stila koje smo naučili od IT cura (FOTO)

Street style lekcije stila koje smo naučili od IT cura (FOTO)
Street style lekcije stila koje smo naučili od IT cura (FOTO)

FW predstavlja najbolju i najupečatljiviju vizuelnu prezentaciju novih trendova, koja će vam pomoći u kreiranju savršenih modnih kombinacija.

Nedelja visoke mode koja je završena prošle nedelje je bila idealna prilika za šetanje najinspirativnijih outfita, kojima su blogeri i trendsetere pokazali svoje modne lekcije, ali i autentičnost koja ih izdvaja od ostatka svijeta.

Neobične slojevite kombinacije koje su činili često vintage komadi učinili su da ulice Pariza zasijaju u punom sjaju i izgledaju pomalo buntovno.

Flatform cipele

Zar ne izgleda divno? Ne dešava se često da vidimo našu omiljenu Oliviju u takvoj glomaznoj obući, ali sa komadima garderobe koji su prekriveni printom i različitim teksturama, Olivia Palermo je napravila pravi izbor cipela kojim je uspjela da zaokruži cjelokupan look na jedan urban, trendi način.

Neobični materijali

Tvid i čipka? Vuna i viskoza. Ove kombinacije izgledaju nevjerovatno ležerno i chic. Pri tome, daju vašem kompletnom izdanju jedan skupocjeni vajb koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Plišane haljine

Kada je riječ o klasičnim komadima odjeće, budite sigurni da pored male crne haljine treba da posjedujete i plišanu. Jednostavno je prebacite preko denim farmerica i dobićete veooma seksi look, poput Lulu Tan Gan.

Svaki komad treba da posjeduje ukrasni detalj

A to znači da se na njemu može naći biser, cvijet, ogrlica, perje isl. Nedelja visoke mode sofisticiranost stavlja u pravi plan, tako da je vrijeme da se osmjelite da ponesete šljokice i perle.

Miks printova

Nude cipele zamijenite nečim autenitičnijim: piton čizmama preko koljena. Razmislite o kombinovanju printova i probajte da nosite čizme sa zmijskom kožom, uz sve odjevne komade. Obećavamo zabavu!

Suknje će biti veoma kratke

Sa nogama poput Gilde Ambrosio, da li to može biti problem? Ona je uparila svoju verziju karo desena na haljini sa neobičnim čizmana na špic.

Beretka je i dalje chic

Pogotovo kada je ponesete u Parizu. Ovaj trend smo prvo primijetili na muškoj nedelji mode, od kada je učvrstio svoj status glavnog aksesoara koji svakoj kombinaciji daje dozu chica.

Jarke boje

I zar vam nije drago što vidite Tomassi Hill? Ova dama je ponovo začinila street style divljim bojama. Braon pantalone, srebrni džemper i žute Gucci cipele su obogatile cjelokupan outfit. Dakle, tajna se krije u jarkim bojama!

Narandžasta nije nova crna, ali je...

Odlična za slikanje i predstavlja toplu nijansu za proljeće/leto 2016. Naredni period govori da treba da se opredjelite za sočne nijanse citrusa...

Sportske patike možete nositi uz elegantne kombinacije

To znači da u suštini možete da ih nosite bilo gdje, bilo kada i za svaku priliku. Njemica Veronika Heilbrunner nam je to dokazala kada je rješila da ponese prelijepu Etro maksi haljinu uz Converse patike.

(NN/elle.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije