Ljepota

Trendseterke ne izlaze iz krznenih kaputa

Trendseterke ne izlaze iz krznenih kaputa
Foto: Pixnio | Trendseterke ne izlaze iz krznenih kaputa

​Zagrebački ulični urbani stil uvijek je inspirativan, a kad se radi o šik stajlinzima, zaljubljenici u modu ništa ne prepuštaju pa zanimljivih stilova nikada ne nedostaje.

Da su Zagrepčanke po pitanju najnovijih trendova i te kako dobro upućene već je dobro poznata činjenica, a to su dokazale i ovih dana.

Naročito su se potrudile oko svojih prazničnih modnih kombinacija, a sudeći prema viđenome, posebno su "slabe" i na krznene kapute i jakne u svim varijantama, naravno od tzv. eko krzna koje je zaista nikad privlačnije.

Riječ je o jednom od najpopularnijih zimskih trendova koji godinama ne silazi s listi popularnosti, a mnoge modne dame rado nose takve kreacije poput primjera Kendal Džener, Hejli Biber, Kim Kardašijan.

Izbor je ove sezone izuzetno bogat, a osim varijanti u standardnoj crnoj, bijeloj i smeđoj boji, trendi bundice dolaze i u živopisnim bojama poput ljubičaste, narandžaste ili zelene.

Zavisno o preferencijama, slobodno birajte između različitih dužina, ali kratki kaputi veliki su hit ove sezone jer se sjajno sljubljuju s npr. dugim suknjama, haljinama, bajkerskim čizmama... itd, navodi "Tportal".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije