Ljepota

Viktorijini anđeli savjetuju kako da pripremite tijelo za plažu

Viktorijini anđeli savjetuju kako da pripremite tijelo za plažu
Foto: Ilustracija | Viktorijini anđeli savjetuju kako da pripremite tijelo za plažu

Ljeto je već na vratima i vrijeme je da polako pripremamo tijelo za plažu!

Započećemo laganom detoksikacijom, vježbanjem, ali i savjetima ljepotica u pravom smislu te riječi koje imaju tijelo za poželjeti.

Victorijini anđeli su lijepe, uspješne, putuju i njihovo tijelo je odmah spremno za visoke temperature, more i plaže. Neke od njih podijelile su svoje body trikove od toga kako da hidratizujete kožu do treninga pred odlazak na plažu. Pa, da vidimo što imaju za reći.

1. Adrijana Lima

“Za one koji ne vole trčanje, žao mi je cure, ali morate. Samo 30 minuta na traci daje velike rezultate. Ako baš, baš ne volite, kupite zanimljivu odjeću za treniranje ili pronađite svog partnera u trčanju. Sigurno pomaže!”

2. Džasmin Tuks

Ova ljepotica savjetuje da prije odlaska na plažu obavezno stavimo kremu za sunčanje. Učiniće našu kožu ljepšom i sjajnijom! Draga, Jasmin, ne moraš nam reći dva puta!

3. Alesandra Ambrosio

Za Alesandru ključ leži u izboru kupaćeg kostima.

“Izaberite kupaći kostim u kojem možete ležati na plaži i pijesku, sunčati se, ali i igrati odbojku.”

4. Džozefina Skrajver

Tajna  lijepe Džozefine je u hidrataciji i to ne samo u smislu mazanja kože, već i u tome da morate unositi dovoljno tekućine, vode, negaziranih pića, prirodnih sokova.

5. Marta Hant

Ovaj anđeo za vas ima najpraktičniji savjet – dan ili noć prije odlaska na plažu obavezno vježbajte! Marta je uvjerena da ćete vidjeti drastičnu razliku i preporučuje miks vježbi kako bi vaše tijelo bilo oblikovano.

(Elle.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije