Ljepota

Vjenčanice u boji za unikatno vjenčanje

Vjenčanice u boji za unikatno vjenčanje
Foto: N.N. | Vjenčanice u boji za unikatno vjenčanje

Bijele vjenčanice su dobile ozbiljnu konkurenciju... Iako će one zauvijek biti simbol klasike, vjenčanice u boji su postale prilično popularne u posljednje vrijeme.

Različite nijanse roze, lila, zelene, pa čak i crne haljine izdvajaju se u moru bijelih vjenčanica. Zahvaljujući različitim bojama i dezenima, imate sve što je potrebno da učinite svoje vjenčanje jedinstvenim. Unikatnost je veoma bitna djevojkama na dan vjenčanja, a nema boljeg načina da pokažete koliko ste drugačiji i originalni nego uz pomoć haljine koja je sve samo ne već viđena.

*Žuta haljina savršeno se uklapa uz pješčani ambijent i zalazak sunca. Ukoliko se odlučite za vjenčanje na sličnoj lokaciji, sa žutom bojom sigurno nećete pogriješiti.

*Cvijeće se besprijekorno uklapa uz vjenčanicu bilo da ga mlada drži u rukama ili da joj se nalazi na haljini. Konkretno ovakva haljina je pun pogodak za vjenčanje na proljeće ili ljeto, s obzirom na to da nježno oslikano cvijeće nije u zimskom stilu. Ukoliko, ipak, želite malo suptilniju varijantu, svakako možete da odaberete nešto jednostavniju haljinu, blago toniranu samo na određenim dijelovima. Svakako nećete izgledati klasično, a za slučaj da ste nesigurni kada je u pitanju neka jarka boja, ovo je idealan balans između klasike i nesvakidašnjeg.

*Crna čipkasta haljina u kombinaciji sa cvijećem definitivno negira onu teoriju da crne vjenčanice ne mogu da izgledaju romantično.

*Sa pastelno roze haljinom nema promašaja. Izgleda savršeno bilo da je u pitanju vjenčanje u prirodi ili u zatvorenom. Nježna roze nijansa nije pretjerano upadljiva, ali daje taj poseban efekat koji svaka mlada želi.

*Prilično klasičan model haljine jedinstvenim je učinila nesvakidašnja teget boja. Ovakva boja daje haljini prefinjen izgled i odiše elegancijom i jednostavnošću, a s druge strane teget vjenčanice se ne viđaju svaki dan.

*Umjesto klasične bijele haljine, isprobajte dvobojne vjenčanice. Idealna je za vjenčanje koje se održava negdje napolju.

*Lila čipkasta vjenčanica odiše glamurom i elegancijom. I još kada se uz nju savršeno uklope veo i bidermajer, onda nema promašaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije