Ljepota

Zablistajte na prvom spoju

Zablistajte na prvom spoju
Zablistajte na prvom spoju

Prvi utisak puno znači, pa ako vam je stalo do uspjeha na prvom ljubavnom sastanku, svakako bi trebalo da se potrudite i date maksimum od sebe.

Osnovno pravilo kada se radi o modi za prvi ssastank je da ne oblačite komade odjeće koji su vam neudobni i u kojima se ne osjećate dobro. Takođe, važno je da sve bude čisto, ispeglano, a ukoliko pratite trendove, onda ideje potražite u novim kolekcijama muške mode. Sljedeći savjeti pomoći će vam u izboru odjeće za prvi spoj.

VEČERA: Mnogima je rutina prvog sastanka izlazak na večeru i piće. Prilikom odijevanja razmislite o vrsti restorana u koji idete, ali u ovom slučaju najbolje se držati provjerene kombinacije - elegantnije hlače, klasična košulja i cipele. Ukoliko baš želite da zablistate, onda vam uzor može biti zvijezda nove kampanje brenda Jimmy Choo, a to je britanski glumac Kit Harington, koji se našao u ulozi profinjenog muškarca elegantno odjevenog od glave do pete. Naravno, parfem je obavezan.

BIOSKOP: Standardna destinacija prvih spojeva su bioskopi. Odjeća za njih nešto je ležernija od odjeće za restorane, ali i dalje ne treba da izgledate šlampavo. Hlače na peglu zamijenite farmerkama i dobili ste idealnu kombinaciju. Ako želite da budete malo više u trendu, ideje možete potražiti u kolekciji za jesensko-zimsku sezonu 2014. godine brenda New Look, u kojoj je predstavljenja odjeća sa kombinacijom neonskih boja, klasičnih i kežual komada, krojeva i materijala.

KAFIĆ: Ukoliko za prvi sastanak birate izlazak u kafić, tada možete obući ono što uobičajeno nosite kada izlazite na to mjesto. Iako zavisi od tipa kafića, ležernost je u ovom slučaju poželjna. Uz džins hlače možete se odlučiti za tamnije košulje ili pamučne majice s kragnom. Ukoliko ste mlađi, a želite da budete u trendu, onda se možete odlučiti za majice sa aplikacijama ili čak animiranim junacima. Tako je Diznijev crtani lik glavno lice nove kolekcije koja je proizašla iz saradnje poznatog miša Mikija Mausa i brenda Opening Ceremony.

POPODNE: Ako će vaš prvi sastanak biti danju ili predveče, tada je dopuštena potpuna ležernost. S tim da treba da obratite pažnju na izbor obuće. Ukoliko idete u kafić u blizini parka ili šetališta, odlučite se za patike ili sportske japanke, a ukoliko ste u centru grada, tada su cipele ili kožne japanke bolji izbor. Što se tiče boja, možete sebi dopustiti malo mašte, pa je tako u trendu crvena boja, koja iako nije prava muževna boja po mišljenju većine muškaraca, ipak je uspjela zahvaljujući kolekcijama kreatora pronaći svoj put do muških ormara.

PRIRODA: Ne mora se raditi o pikniku, ali ukoliko prvi sastanak uključuje neko šetalište, park ili izletište, tada je potpuna opuštenost potrebna. Dopuštene su t-shirt majice, trenerke, sportska obuća, ali i dalje je bitno da sve bude čisto. Sportske kolekcije modnih brendova inspiraciju pri odabiru boja su pronašle u suncu i plavom moru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije