Ljubav i seks

5 razloga zašto je muškarcima važan ženski orgazam

5 razloga zašto je muškarcima važan ženski orgazam
5 razloga zašto je muškarcima važan ženski orgazam

Muškarci vole da se nadmeću, a osjećaj da su dobro obavili zadatak- na poslu, na utakmici sa prijateljima, svuda, a pogotovo u krevetu - ništa ne može da zamijeni!

Obzirom da sam seks ne garantuje orgazam za ženu, kada dožive vrhunac zadovoljstva pružaju muškarcu objektivni dokaz koji potvrđuje da je vješt ispod pokrivača.

Ali, postoji još 4 razloga zašto ulažu toliki trud u zadovoljstvo svoje partnerke, piše Zadovoljna.hr.

Vječiti voajeri

Ženski orgazam je propraćen grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih dijelova tijela. Sve su to prizori koji njega uzbuđuju i dodatno povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim riječima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Ženski uzdasi

Vaše stenjanje je poput jednostavnog sistema za navođenje, koji ga usmjerava gdje treba da vas ljubi, mazi i dodiruje, a koja područja treba da izbjegava. Uzdasi prilikom orgazma ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da vas čuje čitav komšiluk.

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu - supstanci koja poboljšava raspoloženje, čini nas srećnim i emotivno povezuje. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmjeni zadovoljstava i nježnosti, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Superžena

Rijetke su žene koje mogu da postignu višestruke orgazme, ali ipak je riječ o sposobnosti koja je rezervisana samo za nježniji pol. Zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim tjelesnim sposobnostima. Vaše tijelo je tajna koju žele detaljno da otkriju i to treba da im dopustite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije