Ljubav i seks

Kako da mu pružite najbolje oralno zadovoljstvo do sada

Kako da mu pružite najbolje oralno zadovoljstvo do sada
Kako da mu pružite najbolje oralno zadovoljstvo do sada

Reakcije partnera tokom oralnog seksa su najbolji vodič, ali ni konkretni savjeti nisu na odmet.

Šta god vi mislili o oralnom seksu, jedno je sigurno - muškarci to obožavaju! Ako ste već riješili da ga dovedete do ludila, u par koraka možete potpuno ovladati tehnikom.

Portal Cosmopolitan.rs donosi savjete kako da mu pružite najbolje oralno zadovoljstvo do sada.

Pustite ga da iščekuje

Napravite lagani uvod, ostavljajući partnera u iščekivanju kontakta vaših usana sa njegovim polnim organom. Ljubite ga po cijelom tijelu polako se spuštajući dolje. Kada se približite penisu lagano i ovlaš ga dodirujte usnama, a zatim sve više povećavajte kontakt.

Pređite na stvar

Lagano pređite jezikom po osjetljivom dijelu glavića gdje se spaja sa kožicom, a zatim ga uzmite u usta. Kada su u pitanju usta i vakum koji pravite pri oralnom seksu, budite pažljivi, osluškujte reakcije svog partnera i ne pretjerujte sa intenzivnim sisanjem da partneru ne bi bilo neugodno. Naravno, slobodno ga pitajte kako mu najviše odgovara.

Prljave priče

Mazni i zavodnički glas definitivno je plus. Ne ustručavajte se da kažete sve što vam padne na pamet jer njemu će zvučati odlično. Ipak, ako niste ljubitelj prljavih priča nemojte da se forsirate, jer se nesigurnost u vašem glasu osjeti. Morate da vjerujete u ono što govorite. Držite se onoga što znate i što vam prija.

Stenjite (što glasnije)

Stenjanje je dobra zamjena za opscene priče ukoliko ne volite da pričate prljavo ili ste suviše stidljivi. Ono pravi vibracije koje čine vaš performans bolji, a šalje i poruku da uživate u tome što radite. Partneru je bitno da vidi da ga zaista želite, jer ako vi ne uživate dovoljno ni on se neće dovoljno opustiti.

Održavajte kontakt očima

Možda vam to ne bi palo na pamet, ali vrlo je bitno da gledate u partnera. Iako ugao može biti nezgodan za to, direktan i bezobrazan pogled dodatno će raspaliti strasti. Takođe, gledajući ga u oči, vidjećete kako reaguje i šta mu se sviđa, a šta ne.

Ne zaboravite ruke

Vaša usta ne mogu da pokriju sve, tako da kombinacija pokreta znači više nego sama oralna stimulacija. Budite kreativni i ne zaboravite na testise i okolno područje jer je sve puno nervnih završetaka kojima treba samo mali dodir.

Oprezno sa zubima!

Nemojte grickati. Vjerovatno ste čitali da blago grickanje može biti erotično, ali se muškarci sa ovim mišljenjem ne slažu. Osjećaj zuba na penisu kod njih izaziva strah a ne zadovoljstvo, tako da je najbolje suzdržati se od upotrebe zuba. Vaš jezik je sasvim dovoljan.

Eksperimentišite

Tokom oralnog seksa dozvoljeno je da probate trikove koji će ga totalno raspametiti. Možete, recimo,da istražite kakve reakcije kod partnera izaziva donja, nježnija strana vašeg jezika.

Kad stvari postanu pretople, dunite lagano preko penisa da iznenadite njegove nervne završetke. To će ih razbuditi. U istu svrhu možete koristiti kockicu leda ili bombonu od mentola koje ćete prije oralnog seksa istopiti u ustima. Dajte mu malo kontrole - pustite ga da sam kontroliše pokrete kako mu odgovaraju, ali mu dajte do znanja kad vam je neugodno.

Gledajte porniće

Ako ne znate šta radite, naučite od najboljih! Ovi filmovi možda nisu pretjerano edukativni ali služiće vam da pogledate koju tehniku porno dive koriste. Ne brinite, od vas se svakako ne očekuje da pristanete na sve što tamo vidite, jer najbitnije je da je i vama prijatno i da uživate u odnosu. Stvarni život je drugačiji od filmova. Iako su muškarci zavisni od te vrste filmskih ostvarenja, ipak to shvataju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije