Ljubav i seks

Otkrijete kako da horoskopom dođete do boljeg seksa

Otkrijete kako da horoskopom dođete do boljeg seksa
Otkrijete kako da horoskopom dođete do boljeg seksa

Kako zavesti djevicu? Ili “nabiti“ rogove ovnu? Hoćete li da “smuvate“ ribe? Otkrijte, u stvari, kako da poboljšate seksualni život služeći se horoskopom...

Ovan (21. mart - 20. april)

Stavite mu na znanje da ga obožavate, nikada nemojte da mu naređujete, ali nemojte ni s njime ne slažite u svemu - to mu je vrlo dosadno. Vole da dominiraju, seks s ovnom često može da bude grub, brz i vrlo uzbudljiv. Seksualno ga razbudite masažom glave i grickanjem ušnih resica.

Bik (21. april - 21. maj)

Kod bika je dobro uvažiti staru narodnu izreku - da ljubav ide preko stomaka. S njime treba da budete duhoviti i strpljivi. Isplatiće vam se, jer bikovi su strastveni i izdržljivi ljubavnici, ali im nedostaje inovativnost. Ljubljenje u vraće ih izludjeti, kao što bi ih izludjela i crvena krpa pred očima...

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Blizanci vole da razgovaraju i oduševe se ako im proširite horizonte. Vole da eksperimentišu i nisu sramežljivi. Uhvatite ih za dlanove i ruke, momcima sisajte prste, a djevojkama ljubite dlanove, kao da su princeze.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ako im dijelite komplimente, pazite da budete iskreni i inovativni, jer u će vas u suprotnom odmah pročitati. Usadite im osjećaj povjerenja i dozvolite im da vam pomognu. Nježan seks sa rakovima će uključiti sva čula, ali nemojte da očekujete nikakve posebne novine. Uzbudićete ih milovanjem grudi, odnosno grudnog koša.

Lav (23. jul - 23. avgust)

Lavovi se pale na divljenje i komplimente, pa i kada nisu sasvim iskreni. Vrlo su osjećajni i strastveni ljubavnici, a nadasve cijene poznatu teritoriju, jer su na njoj najbolji. “Raznijeće“ ih masaža ili grebuckanje leđa.

Djevica (24. avgust - 22. septembar)

Djevicama su potrebni partneri koji će ih intelektualno stimulisati. Vrlo rijetko se odlučuju za avanture, a u dugotrajnim vezama seks sa djevicama (horoskopskim, valjda vam je to do sada jasno) svaki put je sve bolji i bolji. Prilično su konvencionalne i u seksu ne vole neočekivane situacije. Stomak im je glavna erogena zona.

Vaga (23. septembar - 23. oktobar)

Vage ćete da očarate ako im dozvolite da govore same o sebi. Vagu nije teško osvojiti ako prema njoj budete iskreni i zabavni. Najosjetljiviji dio tijela im je donji dio leđa i zadnjica. Ovo saznanje iskoristite dok plešete (donji dio leđa), a kasnije i kada krenete na intimnije zahvate (zadnjica). Seks će vam biti očaravajuće iskustvo, kao da gledate film. Najzad, vage su vrlo domišljati ljubavnici.

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Nemojte da pokušate da ih kontrolišete, ali nemojte da budeti ni mlitavi, jer oni vole snažne ljude. Seks sa škorpijama intenzivno je i strasno iskustvo, vrlo su izdržljive i spremne da ispunjavanju svakakve maštarije. Genitalije su, naravno, erogene zone - bez obzira na zodijačka obilježja, ali kod škorpija one su nešto osjetljivije.

Strijelac (23. novembar - 21. decembar)

Kako biste ih privukli morate da sačuvate emocionalnu suzdržanost. Lako ćete ih pozvati na sastanak, ali teško ući u vezu. A i kada ih uvučete u nju, morate da budete spremni na to da ćete morati da ih dijelite. Oni su kraljevi avantura, vole da istražuju - seks u prirodi i slične pikanterije se podrazumijevaju. Nisu za konzervativne partnere. Posvetite se njihovim bedrima, uopštee unutrašnjim dijelovima tijela.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Vole da razgovaraju o ozbiljnim temama i potreban im je neko ko će ih dobro nasmijati. Nikada nemojte da kasnite na sastanak! Vrlo su izdržljivi ljubavnici, mogli bi da vode ljubav cijelu noć, a onda još malo. Dobri su u onome što rade, ali nemaju stvaralačku žicu. Očarajte ih milovanjem nogu, a iznenadite posvećivanjem pažnje koljenima.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Da biste “smuvali“ vodoliju nužna vam je dobra komunikacija i fleksibilnost. Erogene su mu zone gležnjevi i listovi. Masirajte mu ih ili mu ih jednostavno vežite! Seksualno su kreativni. Seks doživljavaju kao zabavu i vole “okidanje“ na brzinu.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe možete da očarate razgovorom o okultnom i o duhovnosti. Njima treba pozitivan partner, koji će im udeljivati komplimente. Raspametće ih masaža stopala, jer ona su njihova glavna erogena zona. Vole erotske igrice, glumljenje uloga i tome slično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije