Ljubav i seks

Ovan sanja o otmjenom vjenčanju, Vodolijama vjenčanje mora biti glamurozno

Ovan sanja o otmjenom vjenčanju, Vodolijama vjenčanje mora biti glamurozno
Ovan sanja o otmjenom vjenčanju, Vodolijama vjenčanje mora biti glamurozno

Nismo svi isti i ne želimo svi iste stvari, posebno kada je riječ o organizaciji vjenčanja i slavlju koje zatim slijedi.

Evo kakvi su afiniteti pojedinih horoskopskih znakova i kakav odnos imaju prema "najsrećnijem danu".

Ovan

Ovan sanja o otmjenom vjenčanju u opštini u centru grada, sa mnogo zvanica i mnogo cvijeća. Iako voli svadbe, Ovan voli i slobodu, pa mu zato prepustite organizaciju vjenčanja. Tako ćete mu pružiti osjećaj da i dalje odlučuje o svemu.

Bik

Kad Bik odluči da stane na ludi kamen, onda vjenčanje mora da bude raskošno, od opštine do restorana, sa dva puta više hrane i pića nego što ima gostiju i tortom od pet spratova. Mlada izgleda kao sirena, veselo baca bidermajer drugaricama koje joj zavide na mladoženji.

Blizanci

Samo opušteno, bez panike, sve je na vrijeme zakazano i u opštini i u crkvi, još da mu se kum (kod koga su burme), javi na telefon, pošto je nedostupan. Uostalom, ima vremena, poslaće mu SMS, vjenčanje je tek u podne, a onda - pravac aerodrom, jer mladenci odmah poslije registracije, produžavaju na medeni mjesec.

Rak

Vjenčanje sa svadbom u rodnom selu ili restoranu na obali neke vode, Rak je isplanirao mjesecima unaprijed. Ne želi nikakva iznenađenja, pa hoće tačno da zna raspored sjedenja gostiju, čak i koje će poklone dobiti od bliže rodbine.

Lav

Prostran restoran sa baštom, bijelim stolicama sa pozlaćenim rukohvatima, zeleni travnjak ukrašen cvijećem i bijelim balonima, a na velikom stolu egzotični cvijetni aranžmani. Mlada nosi jednostavnu, dekoltiranu haljinu ukrašenu diskretnim kristalima. Gosti su pristigli sa svih strana, ima ih iz inostranstva, a tek poklona.

Djevica

Djevica, iako rezervisana i racionalna, mašta o romantičnom vjenčanju na kojem bi se okupilo mješovito društvo. Ne bi tu bilo rasipanja, ali ništa ne bi nedostajalo na švedskom stolu punom đakonija i svih mogućih vrsta torti, piše Alo.

Vaga

Vaga sanja o vjenčanju na egzotičnom ostrvu u Tihom okeanu, ali onda bi joj gosti na svadbi bili samo lokalni stanovnici, a to Vagi već ne bi odgovaralo, jer je tamo niko ne zna. Ona nosi jednostavnu vjenčanicu od svile i romantičnu frizuru, dok mladoženja izgleda kao iz nekog modnog magazina za muškarce.

Škorpija

Samo najbolje za Škorpiju, pa se to se odnosi i na svadbu. Veliki broj gostiju pristiže na njeno vjenčanje, a ona je najseksepilnija mlada, čak i kada nosi veo i dugu haljinu zakopčanu do grla. On je srećan što na svojoj svadbi može da ugosti sve koje je želio.

Strijelac

Strijelac priželjkuje vjenčanje u bašti nekog starog zdanja ili na obali jezera gdje gosti sjede u bijelim stolicama sa zlatnim naslonima i pjevaju do duboko u noć. Na trpezi ima ribe, divljači, crnog vina i šampanjca, ali nema kamera.

Jarac

Romantično vjenčanje iz mašte, muzika bez jakog ozvučenja, svi međusobno razgovaraju bez nadvikivanja sa orkestrom, uz goste - dobre prijatelje koji su inače već zauzeli veoma dobre pozicije u društvu.

Vodolija

Vjenčanje mora da bude glamurozno, zvanice poznate, uspješne i ugledne, maksimalno dotjerane, a mladenci, naravno - najlepši, pogotovo na fotografijama koje slika mladoženja lično.

Ribe

Ona je zamislila romantično vjenčanje u restoranu nasred jezera ili nekom brodu u morskoj ili riječnoj luci, čija je bašta sva u cvijeću, a unutrašnjost osvjetljena i dekorisana sjajnim lampionima i prigušenim osvjetljenjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije