Ljubav i seks

Pogledajte kakve su prognoze u ljetnom horoskopu za vaš znak

Pogledajte kakve su prognoze u ljetnom horoskopu za vaš znak
Pogledajte kakve su prognoze u ljetnom horoskopu za vaš znak

Ljeto je idealno vrijeme za godišnji odmor, sklapanje novih prijateljstava, poznanstava, opuštanje, pa onda i za uživanje s voljenom osobom.

No, jesu li i zvijezde tome sklone?  Pogledajte šta astro prognoze kažu za vaš znak kakvo bi moglo biti ovogodišnje ljeto.

OVAN:  Jupiter će vam ulaskom u znak Lava sredinom jula otvoriti širom vrata ljubavi i kreativnosti. Slobodno eksperimentišite na umjetničkom planu. Ono što će, ipak, obilježiti ljeto Ovnova biće radne obaveze, koje će nerijetko morati nositi i kući, a neki od njih i na godišnji odmor. Zbog svega bi mogle trpjeti i ljubavne veze, a do trzavica će dolaziti u posljednjem mjesecu ljeta, tačnije nakon 20. avgusta. Zato, dragi Ovnovi, idite bar na vikend odmor u društvu voljene osobe.

BIK: Za samce postoji velika šansa da upoznaju ljubav svog života. Ako kojim slučajem imate kuću na moru, u prirodi ili imate mogućnost boraviti kod bliske osobe u sličnom okruženju, provešćete jedno od onih ljeta opisanih u romantičnim romanima. Pobrinite se za neko dobro štivo, rekvizite za omiljeni hobi i popis prijatelja ili osoba koje biste željeli vidjeti, čuti ili kontaktirati. Čak i ako nikuda ne otputujete, vi ćete se dobro osjećati i kod kuće.

BLIZANCI: Možete očekivati šareno ljeto s vrlo mješovitim uticajima planeta. Ono po čemu ćete ga svakako zapamtiti, biće manji nedostatak energije cijeli jul i prvi dio avgusta. Rješenje je u pažljivom planiranju vremena i redovnom odmaranju. Ne zaboravite da je za vas najbolji lijek san i šetnje na svježem vazduhu. Druga polovina avgusta i većina septembra donosi vam povratak snage. Pojaviće se novi izvori zarade.

RAK:  I ovo ljeto biće vam romantično, a vi, Rakovi, puni neobičnih ideja kojima ćete obogaćivati život kako sebi, tako i onima oko sebe. Ono što će biti karakteristično ove godine, biće sklonost ka pretjerivanju u svemu. Neki bi se tako mogli upustiti i u nedozvoljene veze ili flertove s osobom koja je već zauzeta, ili obratno. Posljednji mjesec ljeta mogao bi vam donijeti kućne radove, a najvjerovatnije se radi o krečenju stambenog prostora.

LAV: Evo godine velikih mogućnosti za vas: Jupiter će ući u vaš znak 16. jula, poslije dvanaest godina. Lavice i Lavovi, ogrnite se starim zlatnim sjajem! Ljeto je idealno vrijeme za produbljivanje ljubavnih odnosa i provođenje kvalitetnog vremena s familijom. Ne brinite, biće zabavno. Ljeto će se odvijati korak po korak, pomalo uhodano, a samo na vama će ostati varijanta da sami isprovocirate dobre žurke i dešavanja.

DJEVICA:  Pred vama je ljeto koje ćete zapamtiti, no najviše ćete biti zapamćeni vi sami od strane drugih. Tokom jula u vašem će se znaku zateći Mars i Saturn, a prvi će tu biti sve do 20. avgusta. Drugim riječima, dobar dio ljeta bićete pravi tigar (tigrica) koji neće prezati ni od čega da bi ostvario svoj cilj. Takvi ćete biti sve do poslije 20. avgusta, nakon čega će se akcije malo smanjiti.

VAGA:  Kada bude ušao Jupiter u Lava, ljubavni i društveni život će vam živnuti. Nađite način da porodica ne trpi zbog vaših poslovnih interesa. Slobodne Vage zasijaće u punom sjaju, ali će i  dio ljeta provesti u pomalo promjenjivom raspoloženju. Nećete biti sigurni na čemu ste, kao ni šta zapravo želite. Drugi dio avgusta i posljednji mjesec ljeta donosi nešto drukčiju sliku. Pokrenućete se i uzeti stvari u svoje ruke.

ŠKORPIJA:  Odlična pozicija planeta na vaš znak u većini ljetnih mjeseci učiniće da vam ovo ljeto bude nezaboravno. Šta god da izaberete i odlučite, trebalo bi da vam donese ugodne dane ispunjene ostvarenim zamislima, ljubavlju i nadom. U septembru velika prilika za značajno poboljšanje finansija.

STRIJELAC: Ulazak Jupitera u Lav, sredinom jula, unijeće u vaš  život dinamiku, strast i želju za vođstvom. Jupiter će vas napuniti dostojanstvom, zračićete plemenitošću, samopouzdanjem. Sarađivaćete s ljudima više nego inače. Ipak, i raznih pritisaka će biti, a naročito tokom jula. Odmah krenite s nekom od tehnika opuštanja.

JARAC:  Pred vama je vrlo zanimljivo ljeto u kom će vam glavni problem biti kako ne propustiti odlične poslovne prilike, a da u isto vrijeme ne propustite i one emotivne. Mnogo toga će se pokrenuti, a na vama je samo da sve pažljivo izorganizujete. Red posla, red zabave, red ljubavi, red sporta, red opuštanja, pa opet red posla. Ako ste bolesni trebalo bi da razmotrite alternativne tretmane jer će vam pomoći da povratite zdravlje.

VODOLIJA: Ako ste sami, možete očekivati da ćete se zaljubiti preko ušiju, pa uživajte u svakoj minuti. To bi čak moglo da potraje, ali zvijezde nisu tako sigurne da je to srodna duša. Takođe, tokom ljeta zainteresovaćete se za sve što je neobično, pa je moguće da ćete se uputiti na neko tajanstveno mjesto ili u hodočašće. Avgust ćete provesti s malo manje energije, pa će mnogi tada poći na godišnji ili na ljetovanje.

RIBE:  Pred vama je vrlo uzbudljivo ljeto, a moguće je da ćete tokom jula biti stavljeni pred zid ili kušnju u vezi s vašim privatnim odnosima. Sve bi moglo odisati velikom ozbiljnošću ili će se tražiti rješenje po sistemu sve ili ništa.  Ne podliježite pritisku ako niste sigurni u svoje odluke. Okrenite sve na zabavu, a imaćete i podršku planeta. Posebno pripazite na ljude koji zovu vaše ime očekujući da dođete do njih. Neka oni dođu k vama.

Procvat za menadžere

Astrolozi kažu da ćemo svi osjetiti energiju Jupitera u znaku Lava od 16. jula. Koliko je prethodni  period donosio ruku spasa neke osobe, toliko u ovom razdoblju ne očekujte dobročinitelje na svojim vratima toliko često.

Sve profesije koje na neki način zahtijevaju slavu - menadžerstvo, trgovina luksuznim predmetima, ali i politika, doživjeće procvat od jula 2014.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije