Ljubav i seks

Saznajte zbog čega muškarci lude za ženskom guzom

Saznajte zbog čega muškarci lude za ženskom guzom
Saznajte zbog čega muškarci lude za ženskom guzom

Danas žene sve veću pažnju posvećuju izgledu svojih zadnjica, muškarci su, kako stručnjaci kažu, oduvjek koncentrisani na ovaj deo ženskog tijela, iz jasnog razloga.

"Zadnjica na ženi muškarcima je privlačna isto kao i grudi i kukovi, sve ove dijelove pripadnici jačeg pola povezuju sa ženskom plodnošću", rekao je Dejvid Bas, profesor sa Univerziteta u Teksasu.

Ali nije svaka pozadina privlačna muškarcima, najveći broj muških pogleda privuku velike zadnjice jer su direktna asocijacija na zdravlje i trudnoću,  a često ih muškarci povezuju i sa mladošću.

Privlačnost ženske zadnjice nije svuda ista, Argentinci je obožavaju, 59 odsto njih više voli veliku zadnjicu nego velike grudi, kaže istraživanje Univerziteta u Buenos Ajresu. Sudeći prema rezultatima studije Univerziteta u Londonu, Britanci nisu njeni veliki ljubitelji, piše Blic.

"Pop kultura iz dan u dan sve više promoviše velike zadnjice. Zbog javnih ličnosti, poput Kim Kardašijan i Dženifer Lopez, žene žele da imaju što veće pozadine i da na taj dio svog tijela skrenu što veću pažnju" objasnila je Ava Kadel, doktor ljudske seksualnosti i autor knjige "NeuroLoveology".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije