Ljubav i seks

Seks kao u 50 nijansi sive (1)

Seks kao u 50 nijansi sive (1)
Seks kao u 50 nijansi sive (1)

Ne brinite, ne predlažemo ništa neprijatno, samo trikove uz koje ćete uživati u neobuzdano strastvenom seksu.

I nije vam potreban pun ormar bičeva i kožnih asesoara da biste isprobali poteze inspirisane knjigom Pedeset nijansi - Siva. Treba vam nekoliko ideja, neustrašiv stav i frajer bez odjeće spreman na eksperimente!

Ova knjiga podigla je prašinu i rasplamsala priče o BDSM, što predstavlja seksualnu potčinjenost, vezivanje, dominaciju, sadizam, mazohizam… i sve drugo u vezi s tim.

Muškarac provodi veći dio dana u nastojanju da drži stvari pod kontrolom. Međutim, njemu je uzbudljivo da se preda ženi koja zna da preuzme kontrolu. Inspirisani tom činjenicom i aktuelnom knjigom, izdvojili smo 26 poteza (danas "samo" 13) kojima ćete učiniti da se pokori vašoj volji. Iznenadite ga večeras... to je "naredba"!

1. Klizite zubima preko njegovog kažiprsta (on je najmesnatiji i može najbolje da podnese pritisak), dok on prodire u vas otpozadi.

2. Zarijte svoje nokte u njegovu guzu dok je u vama i zadržite ga unutra, najdublje, odbijajući da mu dozvolite da se pomjeri 30 sekundi.

3. Uz pomoć brushaltera vežite mu ruke iza leđa, a onda nanesite slastan preliv na svoje bradavice i naredite mu da ih poliže.

4. Neka on legne na pod potpuno nag. Obujte čizme koje dosežu do vaših butina i hodajte oko njega povremeno se zaustavljajući kako biste potpeticu prislonili na njegovu golu kožu.

5. Dok ga jašete, uhvatite se prstima za rese njegovih ušnih školjki i vucite ih dok se krećete naprijed, nazad.

6. Pritisnite viljušku (čvrsto, ali nemojte da povrijedite kožu ili bilo šta drugo) na različite dijelove njegovog tijela - guzu, obraze, trbušnjake, butine.

7. Namažite svoj sjaj za punije usne (proizvod koji izaziva blago peckanje), a onda brzo ljubite najosjetljivije tačke na njegovom tijelu.

8. Recite mu da je on vaš rob za sve i da ga, ako uspješno bude služio, čeka nagrada: seks u kome je njegov užitak na prvom mjestu.

 9.  Najstrožim glasom profesorke zapovijedite mu da stane u ćošak i da ne mrda. Za nekoliko minuta, naredite mu da dođe u krevet i "razvali" vas.

 10.  Uz pomoć palca i kažiprsta napravite krug i čvrsto obuhvatite njegove testise tako da je koža zategnuta (moći će da podnese veći intenzitet bola nego u situaciji kada bi visili opušteno). Prstima tapkajte po njima, a onda pređite na lagano grebanje.

 11.  Kotrljajte kockicu leda preko njegovog frenuluma sve dok se potpuno ne istopi. Dok je njegova koža još vlažna, duvajte ka njoj (izdišite kroz otvorena usta).

 12 . Po stanite neprikosnovena domina, noseći na sebi samo kožnu jaknu, sjedite u stolicu i naredite mu da vas oralno zadovolji.

13. BDSM ponekad podrazumijeva seksualno uzdržavanje. Kako biste ga iskusili, vežite zglobove svog dečka za krevet, popnite se na njega i jašite ga dok ne dođe do ivice orgazma... a onda se zaustavite dok ne počne da vas preklinje za milost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije