Ljubav i seks

Seks savjeti koji zvuče dobro samo u teoriji

Seks savjeti koji zvuče dobro samo u teoriji
Seks savjeti koji zvuče dobro samo u teoriji

Mnogo je savjeta koji bi trebali osvjhežiti vaš seksualni život, ali zapravo ga mogu samo zakomplikovati i pogoršati.

Otkrivamo koje savjete ne biste trebali isprobati.

Ogledalo – Vjerovatno ste već negdje pročitali da seks ispred ogledala može biti nezaboravno iskustvo. Nekima možda da. Ali većina će nakon nekog vremena osim na užotak početi obraćati pažnju na nepravilnosti. Ako počnete razmišljati o višku na stomaku, bokovima, opuštenoj guzi... nikada nećete doživjeti orgazam, prenosi Ljepota.ba.

Tuširanje – Seks u tuš kabini čini se vrućom idejom, no istina je da većina nema dovoljno velike kade pa se seks pretvori u pravo mučenje. Osim toga, postoji mogućnost i da se okliznete, a dobar seks ne bi trebao završiti ozbiljnim povredama.

Hrana – Šlag, čokolada, voće, sladoled... Vjerovatno ste bar jednom pomislili kako bi bilo seksi da jedno drugome ližete hranu sa tijela. Iako ste ovakve scene sigurno viđali u filmovima i serijama, u stvarnosti bi vjerovatno završile slipavim neredom koji bi na kraju ugasio svaku želju za seksom.

Ulje – Masaža uljem doima se seksi i senzualnom idejom, ali itekako može zakomplikovati situaciju u krevetu. Osim što imaju neugodan okus, aod ulja izgledate kao da ste oznojeni, što na kraju nije nimalo seksi. Takođe, ulja mogu stvarati i neugodan zvuk što mkože samo ometati uživanje u seksu.

Seks na plaži – Svi očekuju da seks na plaži bude romatničan i uzbudljiv, ali maštarije ne uključuju pijesak ili kamenje koji mogu uništiti čitavo iskustvo. Pijesak stvara trenje i može završiti na neželjenim mjestima, a kamenje sigurno neće doprinijeti udobnosti.

Kućni video – Svi to rade, pa zašto ne biste i vi? Zato što uvijek postoji rizik da vaš video završi na internetu. Pored toga, postoji mogućnost da se jednostavno nećete svidjeti sebi na snimku, pa ćete završiti tražeći mane sebi i partneru.

Seks na javnom mjestu – Pomisao da drugi prolaze okolo nesvjesni onog što se događa među vama nekima je iznimno uzbudljiva. No, ako vas otkriju više vam ništa neće biti seksi, a od neugode mogli biste danima izbjegavati seks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije