Ljubav i seks

Šta vole slobodni, a šta zauzeti muškarci?

Šta vole slobodni, a šta zauzeti muškarci?
Šta vole slobodni, a šta zauzeti muškarci?

Slobodni muškarci u novoj vezi paze na detalje u seksu jer ne znaju šta mogu da očekuju i vrlo su oprezni.

Oženjeni muškarci kažu da im je najdraži seks pomirenja - ali bez prethodne komplikovane svađe, piše Portaloko.hr. Oni bi stvari malo začinili pokojom psovkom i cijepanjem odjeće kao poslije prave svađe.

Oralni seks

Oralni seks je uvijek poželjan. Slobodni muškarci kažu da su spremni da uzvrate istom mjerom, a dame koje ovo uskraćuju svom partneru zapravo ga lišavaju jedne od najvećih potajnih želja što se seksa tiče. Oženjeni muškarci imaju primjedbu da supruge često samo "odrade" posao pa bi im bilo draže da to rade rjeđe, ali vatreno... kao na početku.

Seksi odjeća

Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije. U novoj vezi muškarci pokazuju romantiku tako što će vam predložiti da nosite njegovu košulju. Kako to već biva u braku, žene često seksi krpice zamijene komotnom odjećom. Da biste ga "imale u šaci" pamučne gaće i isprane pidžame zamijenite seksi čipkastim rubljem.

U krevetu

Ako niste u dugoj vezi ili braku, on bi volio da mu kažete šta i kako volite, a još draže bi mu bilo da sve pokažete i lagano ga povedete, korak po korak, do obostranog zadovoljstva. Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije i poneko iznenađenje. U anketi su rekli da bi ih usrećilo da s njima podijelite tajne misli koje će razbiti rutinu. Odvedite ga na neko mjesto ili izmislite svoj scenario za ljubavnu igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije