Ljubav i seks

VIDEO skandal u Sloveniji: Političari Urški plaćali za seks i erotsku masažu

VIDEO skandal u Sloveniji: Političari Urški plaćali za seks i erotsku masažu
VIDEO skandal u Sloveniji: Političari Urški plaćali za seks i erotsku masažu

Starleta Urška Čepin uzburkala je slovenačku javnost. Portal požareport.si objavio je dva snimka na kojima se vidi kako nekadašnja učesnica rijalitija „Dvor“ (emitovanog na Pinku prošle godine) masira golog muškarca i seksualno ga zadovoljava, za šta na kraju dobija novac.

Klipovi su lošeg kvaliteta, pa se ne vidi suma koju je za svoje usluge dobila. Ali to nije sve.

- Znam ime i prezime jednog nekadašnjeg predsednika slovenačke vlade koji je odlazio na masažu - kazao je Bojan Požar, koji je objavio snimke, u intervjuu Slovenačkim novicama.

Požar nije želio da otkrije o kome je riječ, a mediji u „deželi“ su odmah u priču uvukli Alojza Petrlea, prvog predsjednika slovenačke vlade, Antona Ropa, Boruta Pahora, aktuelnog premijera Janeza Janšu, ali i pokojne Janeza Drnovšeka i Andreja Bajuka.

Rop je trenutno potpredsjednik Evropske investicione banke i demantovao je da on ima bilo kakve veze s erotskim masažama Urške Čepin i izvjesne Marjete B. Ova druga je baš pomenutog bivšeg premijera navela kao čestog gosta i ispričala da je dolazio petkom uveče, poslije rekreacije s prijateljima, i da je obožavao da se s maserkama druži u prostoriji u kojoj se nalazi džakuzi. Inače, za Antona se trenutno vezuje i afera sa švercom „vijagre“. Od anketiranih Slovenaca njih čak 60 odsto vjeruje da je baš on čovjek o kojem govori Požar.

Slovenački novinari su iz pouzdanih izvora saznali da je Urškine snimke prodala njena ljubomorna koleginica, s kojom se posvađala, i da među 200 njenih klijenata ima dosta političara, privrednika, sportista i umetnika. Objavljeni video-snimci nastali su 2008. godine na prvom spratu kuće u kojoj se nalazio salon za masažu do novembra prošle godine.

Mitar joj zavlačio ruku u gaćice

Urška je srpskoj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju „Dvor“. Ljubila se i vatala sa Ćemom, omrsili su se i Joca Stefanović, MC Stojan, Deni Boneštaj, a Mitar Mirić je uspio čak da joj uvuče ruku u gaćice. Po završetku rijalitija najviše se viđala sa Igorom X, bivšim mužem Mine Kostić.

Urška: Život više nema smisla

Urška Čepin je za portal slovenskenovice.si izjavila:

- Vidjela sam snimak i veoma sam zgrožena. To mi je neko podmetnuo. Urška je naglasila da se događaja ne sjeća i da je snimak već predala advokatu i policiji.

Ubrzo se oglasila i na Fejsbuku napisavši: „Život više nema smisla“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije