Ljubav i seks

Vježbe popravljaju seksualni život

Vježbe popravljaju seksualni život
Vježbe popravljaju seksualni život

Dame, da biste više uživale u seksu, bile spremne za razne poze, ali i popravile raspoloženje, počnite s vježbama već danas.

Čučnjevi su odličan način da zategnete mišiće na stomaku, guzi i nogama, ali još važnije je to što će vam krv prostrujati kroz ona mjesta koja će dodatno osnažiti libido, prenosi Ljepota i zdravlje.

Joga položaj, u kome kao beba ležite na leđima i držite rukama stopala, je odličan kako biste poslije seksa izbjegle bolove u donjem dijelu leđa. Nakon osam sati sna, pritisak u ovom dijelu se povećava, pa stoga odvojite dva do tri minuta ujutru da biste istegle kučmu i mišiće zadnje lože.

Dok sjedite u kancelariji, gledate seriju ili čitate knjigu, probajte da naizmjenično zatežete i opuštate mišiće dna karlice.

Još jedan položaj koji može doprinijeti vašem ljubavnom životu je – most. Zato se svakodnevno „izvucite“ u ovu pozu, ostanite u vazduhu nekoliko sekundi, vratite se u prvobitni položaj, odmorite i opet ponovite vježbu.

Da biste ujedno ojačale mišiće ruku, abdomena, guze i butina, koji su ključni kada iz jedne poze prelazite u drugu tokom odnosa, praktikujte izdržaj pri kome su vam laktovi oslonjeni na pod, a vrhovima prstiju se odupirete od poda. Mišići će vam biti zategnuti već nakon nekoliko dana, seks mnogo bolji, a partner oduševljen. Vrijedi probati, zar ne?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije