Muški kutak

Ralph Lauren sat od 206.000 dolara

Ralph Lauren sat od 206.000 dolara
Foto: Ilustracija | Ralph Lauren sat od 206.000 dolara
N.N.

Ralph Lauren Minute Repeater je novi nevjerovatni časovnik, baziran na Slim Classique modelima ovog brenda.

On posjeduje isto tanko kućište koje nosi Slim Classique model, koje je okarakterisano širokom bazom sa guilloche dekoracijom. Brojčanik ovog novog modela kreiran je tako da savršeno prati izgled kućišta kreirajući opčinjavajući vizuelni efekat.

Ralph Lauren brend udružio se sa švajcarskim brendom Richemont u radu na ovom projektu, a kao rezultat, nastao je high-end časovnik, koji kombinuje stil i izvrsnost časovničarstva, na najbolji mogući način. Vjerovatno će ovaj model veoma brzo postati traženi kolekcionarski primjerak.

Sa kućištem prečnika 42.5 mm koje je napravljeno od bijelog zlata, ovaj sat pokreće impresivni RL 888 kalibar, koji je razvijen od strane ženevskog La Fabrique du Temps tima, koji je odgovoran i za sve mehanizme brendova Laurent Ferrier i Louis Vuitton. RL 888 mehanizam se ručno navija, a ima rezervu energije od sto sati.

Cijena ovog modela je nevjerovatnih 206.000 dolara, a dostupan je za kupovinu u Ralph Lauren buticima. Vjerujemo da su u cijenu uključeni stil, vanvremenska elegancija i prefinjena izrada.

(luxlife.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Koji je najčešći muški kompleks?
Muški kutak

Koji je najčešći muški kompleks?

Movembar uz čašu Jack Daniel'sa
Muški kutak

Movembar uz čašu Jack Daniel'sa

Najčitanije