Kuća i vrt

Kameron Dijaz prodaje stan na Menhetnu (FOTO)

 Kameron Dijaz prodaje stan na Menhetnu (FOTO)
Kameron Dijaz prodaje stan na Menhetnu (FOTO)

Kameron Dijaz stavila je na prodaju svoj luksuzni stan na Menhetnu, po ceni od 4.25 miliona dolara…

Ova američka glumica, koja vjerovali ili ne, ima 43 godine, prodaje svoj stan koji ima 400 m2, dvije spavaće sobe, dva kupatila i kamin na drva. Glumica je platila 2.95 miliona dolara za ovaj stan 2008.godine, i u potpunosti ga je renovirala, u saradnji sa dizajnerkom enterijera Keli Verstler.

Njen dom ima namještaj iz različitih perioda, kao i vintage osvetljenje i ogledala. S obzirom na to da je orijentisan prema jugu, ovaj stan ima dovoljno prirodne svetosti, koja je naglašena interesantnim ogledalima. Takođe, stan je opremljen najmodernijom tehnologijom, poput električnih roletni i osvetljenja koje se kontroliše uz pomoć touch screen daljinskog upravljača.

U ovom stanu, posebno se ističe smaragdno zelena kuhinja, sa mesinganim radnim površinama, kupatilo za goste sa elementima od crnog mermera i pink oniksa. U dnevnoj sobi, prilagođene tapete u boji ruža kreiraju idealni dekor. Ogledala sa zlatnim tonovima na dimnjaku iznad kamina, idealno dekorišu dnevni boravak.

Glavna spavaća soba, koja se nalazi nasuprot dnevne sobe, nudi optimalnu privatnost i svoju garderobu, sa cijelim zidom koji je prekriven ogledalima. Nažalost, cijena ovog stana ne uključuje i prefinjeni namještaj, ali će ga Kameron dodati u paket, ako je kupac zainteresovan da plati više.

(NN/LuxLife)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije