Kuća i vrt

NajMajstor.ba: Prvi portal za građevinske usluge i opremanje doma

NajMajstor.ba: Prvi portal za građevinske usluge i opremanje doma
NajMajstor.ba: Prvi portal za građevinske usluge i opremanje doma

NajMajstor.ba je prvi specijalizovani interaktivni bh. portal koji na jednom mjestu objedinjuje informacije o kompanijama, proizvodima i uslugama u sektoru građevinarstva i pratećih djelatnosti.

Nastao kao proizvod ideje da se sve građevinske i prateće djelatnosti povežu na jednom mjestu , ovaj jedinstveni Portal posjetiteljima nudi brz pristup široj paleti informacija vezanih za građevinske proizvode, usluge i tehnike, te usluge uređenja i opremanja doma.  

U želji da posjetiteljima približi najaktuelnije svjetske trendove NajMajstor.ba napravio je iskorak dizajnom 3D virtualne kuće. Ovaj jedinstveni alat nudi brz i direktan uvid u građevinske firme, njihove proizvode, informacije o certificiranim subjektima preporučenim od strane proizvođača za usluge ugradnje, i ostale usluge majstora prema konkretnoj vrsti traženih radova.

Portal je također za posjetitelje koji trebaju majstora ili neki proizvod, a ne znaju tačno kome bi se obratili, sve to olakšao rubrikama Majstori i Prodavnice.

Ukoliko imate dilemu  oko nejasnog građevinskog termina možete konsultovati naš servis pretragom kroz rubriku Pojmovnik i pronaći pojednostavljeno objašnjenje često korištenih termina u građevini. Portal je osmišljen kao mjesto razmjene informacija na kome možete direktno kontaktirati majstore,  te na lični upit dobiti ponudu za vrstu traženih radova.

Ako želite biti obaviješteni o važnim informacijama vezanim za usluge, materijale i akcijske ponude, te  saznati najaktulene vijesti, tehnike iz domena građevinarstva, arhitekture i uređenja enterijera NajMajstor.ba je vaš pravi izbor. Besplatna Registracija Vam omogućava sve ovo i mnogo više!

Prepoznat kao jednistven projekat iz svijeta građevine u BiH NajMastor.ba podržali su: Velux Bosna I Hercegovina d.o.o., Vaillant d.o.o., Bramac Krovni sistemi d.o.o, Röfix d.o.o., Austrotherm d.o.o.,Sapid d.o.o.,DSC d.o.o.,Nexe Grupa, Techno Shop, Knauf d.o.o. mnoge prodavnice građevinskih materijala i oprema za dom.

Svi sadržaji portala posjetiteljima su dostupni i putem Facebooka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije