Kuća i vrt

Pogledajte vilu koju Entoni Kidis prodaje za $4.3 miliona (FOTO)

  Pogledajte vilu koju Entoni Kidis prodaje za $4.3 miliona (FOTO)
Pogledajte vilu koju Entoni Kidis prodaje za $4.3 miliona (FOTO)

Frontmen grupe Red Hot Chili Peppers, Entoni Kidis, prodaje svoju vilu na Sunset Strip-u za $4.3 miliona.

Sagrađena 1940-e, ova ušuškana vila u evropskom stilu je jedna od retkih rezidencija ovog tipa na Hollywood Hills-u. Dramatični dnevni boravak sa plafonima visine preko 4 metra i francuska vrata sa pogledom na svjetla Los Anđelesa, samo su neke od karakteristika ovog doma. Iz formalne trpezarije, visoki lukovi plafona vode do iste takve koja se nalazi na terasi. Odmah pored se nalazi bazen, kao i bujni vrt. Inače, Entoni je poznat kao veliki ljubitelj vrtova i prirode, a nedavno je učestvovao i u kampanji  koja je promovisala zaštitu crnih azijskih medveda.

Kuhinja je kompletno renovirana, a osoba zadužena za njen nov izgled je Valdo Fernandes. Valdo je inače čuveni dizajner enterijera, a zaslužan je za uređenje vila mnogih javnih ličnosti. Pored kuhinje tu je i mirna biblioteka sa visokim plafonima, kao perfektno mesto za opuštanje. Biblioteka je takođe i idealno mesto za novu nagradu, koja je Entoniju dodeljena u maju ove godine. U pitanju je UCLA Gershwin Award, koja se muzičarima dodeljuje jednom godišnje. Tako je Kidis doživeo još jedno priznanje, gdje je svrstan u probrano društvo, među kojima su i Rej Čarls, Frenk Sinatra, Stivi Vonder, Kvinsi Džouns i mnogi drugi.

Entoni je kuću kupio u 2013-oj, za $3.65 miliona, ali je trenutno u potrazi za boljom lokacijom, pa je prodaja sasvim razumljiv potez. Ujedno, on već posjeduje nekretnine u Las Vegasu, Malibuu, na Havajima, kao i u Mičigenu, gde je živeo još kao dječak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije