Kuća i vrt

Zavirite u La Finco vilu (FOTO)

Zavirite u La Finco vilu (FOTO)
Zavirite u La Finco vilu (FOTO)

Smještena u privilegovanom i ekskluzivnom okruženju Paseo de los Lagosa u Madridu, ova vila, odnosno bolje rečeno arhitektonski dragulj, ispunjen je osetljivim i harmoničnim prostorima.

Sa površinom od 1.500 m2, La Finca vila izgrađena je na masivnom posjedu, a predstavlja eleganciju, koja se neprimjetno integriše u svoje okruženje. Ovaj savremeni stambeni projekat ima tri sprata i mezanin, pri čemu su svi međusobno povezani liftom. Prizemlje sadrži hodnik i dvije spavaće sobe sa privatnim kupatilima.

Gornji nivo predstavlja glavnu spavaću sobu sa privatnom ložom, luksuznim kupatilom sa dvije tuš kabine i dvije zone sa umivaonicima i odvojenom garderobom. Sve sobe imaju velike prozore od poda do plafona, zbog kojih je ova vila ispunjena prirodnom svjetlošću, koja inspiriše umjetničku dušu koja postoji u svakom od nas.

Takođe, ova vila ima i impresivnu kuhinju, opremljenu vrhunskim aparatima, kao i teretanu, veliki grejani bazen i savršeni pogled na baštu. Garaža za 12 automobila će svakako oduševiti sve ljubitelje četvorotočkaša, ukoliko ostatak ovog posjeda nije uspio u toj namjeri. Cijena ove vile je 7.5 miliona evra.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije