Život

Majka male misice (6): Pozira u bikiniju, ne bojim se pedofila (Foto)

Majka male misice (6): Pozira u bikiniju, ne bojim se pedofila (Foto)
Majka male misice (6): Pozira u bikiniju, ne bojim se pedofila (Foto)

Anđela Bejlor (41) ponosno posmatra svoju kćerku kako hoda po pisti u bikiniju. Uvjerena je da je njezina kći najljepša i vjeruje kako isto misle i sudije.

No, ovo nije običan izbor za miss jer su kandidatkinje djevojčice, stare šest godina koliko ima i Anđelina kći Maraja.

- Ljudi me kritikuju, ali ja smatram kako je moja kći lijepa i želim je pokazati svijetu - kaže Anđela koja s porodicom živi u Las Vegasu. Kako bi Maraja izgledala što ljepše njezina je majka potrošila gomilu novca. Plaća joj i trenera koji ju je, kada je imala samo tri godine, počeo učiti kako mora hodati i kako se držati. Anđela pazi i kako bi Maraa uvijek imala besprijekoran ten, a plaća joj i ugradnju umjetnih noktiju i ekstenzija, piše Mirror.

- Maraja dobija na samopouzdanju kada hoda po pozornici. Sudije nisu mogli skinuti pogleda s nje kada je pozirala u bikiniju. Napravila je seksi pokret i napućila usne. Bila sam tako ponosna na nju - kaže Anđela.

Na pitanje boji li se da bi njeno dijete moglo postati žrtva pedofila, odgovara:

- Vidjela sam curice u bikinijima koje moja kći neće nositi sve dok ne navrši 18 godina. Nikad joj ne bi dozvolila da nosi ili napravi nešto previše seksi. Njezin kostim pokriva sve - kaže Anđela. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije