Život

Nahranio pa silovao kozu Lolitu do smrti

Nahranio pa silovao kozu Lolitu do smrti
Nahranio pa silovao kozu Lolitu do smrti

LESKOVAC - Leskovačka policija uhapsila je A. Pajazatovića (23) zbog sumnje da je do smrti silovao šestomjesečnu kozu Lolitu u selu Sijarina kod Medveđe!

Kako se saznaje, uhapšeni je sve priznao na saslušanju u policiji.

Pajazatović će krivično odgovarati za ubijanje i mučenje životinje, a za ovakvo djelo predviđena je kazna zatvora do godinu dana i novčana kazna od 300.000 dinara.

Uhapšeni mladić je 11. marta u noćnim satima provalio u tor koji je u vlasništvu V. N. Potom je u dvorištu vlasnice pronašao sjekiru, te je sa njom provalio obor, gdje su se nalazile koze. Među nekoliko životinja izabrao je najmlađu poznatu pod imenom Lolita! Kako je ispričao policajcima, Lolitu je prvo mazio i pričao joj, zatim joj je dao da jede, a potom je silovao! Tu se nije zaustavio, već je osim svog polnog organa u nju gurao dršku sjekire i ruke! Kako se nesrećna životinja ne bi ritala, Pajazatović joj je vezao noge užetom!

Poslije nekoliko sati bludničenja nad kozom, Pajazatović je izašao iz tora kao da se ništa nije dogodilo. Više nego jeziv prizor u subotu ujutru zatekla je V. N. Svuda po slami je bilo tragova krvi, a veterinari koji su ubrzo došli konstatovali su da je koza preminula. Policija je u toru, gdje je životinja zlostavljana, našla krvavu sjekiru i upaljač koji je pripadao uhapšenom.

Od subote su u šoku i mještani sela Sijarina. Plaše se da o svemu i pričaju jer, kako kažu, niko ih neće zaštiti.

- Radi se o bolesnom čoveku. Pa, ljudi, ko normalan tako nešto može da uradi. Hvala bogu te je sad uhapšen. Treba mu presuditi kao što je on jadnoj životinji - ogorčeni su mještani.

Mještanin Medveđe priznao je da je više puta silovao komšinicinu kozu Lolitu, ali i da je nekoliko puta seksualno opštio sa ovcama.

- Kad je pokušao da se „seksa“ sa ovcom komšije R. V., napao ga je ovan i zadao mu teške povrede, zbog kojih je morao da se leči u leskovačkoj bolnici. Priznao je i da mu je neka od životinja prenela bolest zbog koje je mesecima imao nesnosan svrab - priča jedna od komšinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije