Život

Rađajući djecu zarađuje pare

Rađajući djecu zarađuje pare
Rađajući djecu zarađuje pare

Samohrana mama Mendi Kauvi ima desetoro djece.

 Njih je dobila sa pet različitih partnera. Živi u malom gradu Hastingsu na jugoistoku Engleske. Ova mama je jedinstvena jer je ona rađala djecu od svoje 18 .do 36. godine kako bi imala što veći prihod od socijalne pomoći. Ona sada želi 50 unučića, kako bi prihod od države bio dovoljan da ne mora da radi do kraja života.

Iako se ne susrećemo svakodnevno sa ovakvom životnom pričom, to nije razlog zašto je Mendi privukla pažnju javnosti. Ono zbog čega je Mendi šokirala sve koji su čuli njenu priču jeste da ona živi od socijalne pomoći države.

Naravno da nije ništa novo živjeti od socijalne pomoći, ali Mendi na to gleda kao na svoj posao od koga ima profit. Ona se vodi razmišljanjem, što više djece rodi, to će imati veće prihode. Godišnje Mendi dobije oko 24,000 funti od socijalne pomoći. Kako je izjavila da najviše voli svoju djecu i tetovaže, nije ni čudo da je do sada za njih izdvojila oko 2,000 funti.

“Možda moj način života šokira ljude, ali me to ne zanima. Trudnoće nisu bile planirane. A s obzirom na broj djece i broj obaveza koje oni donose, ja ne mogu da radim. Socijalna pomoć je dovoljno velika da ne moram da se brinem”, rekla je Mendi.

Ona mjesečno prima u prosjeku 2000 funti što je, oko 340.000 dinara. Od desetoro djece koliko je rodila, troje i dalje živi sa njom.

Mendi je rekla da dozvoljava svojoj djeci da piju alkohol u kući i da im često kupuje cigarete ako su dobri, i pomažu joj oko kuće i ručka.

Ona želi da dobije 50 unučića kako bi izvukla najveću sumu novca od socijalne pomoći, i to je rekla svojoj djeci. Za sada, ona ima 16 unučića.

Njena ćerka Kristal, koja ima 24. godina ima četvoro djece i takođe prima socijalnu pomoć. Ona je idalje u vezi sa ocem mališana, ali kaže da oni ne žele da žive zajedno kako ne bi rizikovali da izgube pravo na socijalnu pomoć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije