Život

Sekretarica koja je sa poslanikom radikala snimila pornić uhvaćena u laži (VIDEO)

Sekretarica koja je sa poslanikom radikala snimila pornić uhvaćena u laži (VIDEO)
Sekretarica koja je sa poslanikom radikala snimila pornić uhvaćena u laži (VIDEO)

BEOGRAD- Tamara Rašić, sekretarica poslanika u Skupštini Srbije i predsjednika Skupštine opštine Velika Plana Dušana Marića, tvrdi da nije napravila privatni video-snimak sa svojim šefom, iako video koji su objavili mediji u Srbiji, pokazuje upravo suprotno!

“Zašto bih ja čoveku s kojim javno bila toliko dugo pravila bilo kakvu pakost? Dušan je napravio snimke, a onda odneo kameru iz mog stana”, ustvrdila je medijima Rašićeva, dodajući da nije znala da ih snima.

“On je egzibicionista! Voli da se hvali. Zato vam je on, ili neko njegov, poslao snimak, da napravi sebi reklamu. Meni to nije trebalo ni za šta”, istakla je ona..

Na snimku se, međutim, jasno vidi da je upravo Tamara Rašić ta koja postavlja kameru na policu u sobi. Nakon što je Marić zazvonio na vrata, ona viče „Evo“ i otvara vrata. Poslije kraćeg razgovora u, čini se, hodniku stana, zajedno ulaze u sobu u kojoj se nalazi kamera i nastavljaju s pričom još desetak minuta, pre nego što krene „akcija“.

Dušan Marić, inače, nakon objelodanjivanja privatnog snimka seksa sa sekretaricom, uporno se ne javlja medijima na telefon, niti se pojavljuje u javnosti.

Šmekerska „fora“

U jednom trenutku u krevetu, kako prenose mediji, Marić je očigledno htio da napravi „geg“ tako što je protegao ruke i najavio da će sada „da odspava“, istovremeno okrećući leđa Rašićevoj. Sekretarica mu, međutim, nije dozvolila da sklopi oči.

Marić: Oooo, što je ovde lepo se protegnuti! Sad ću malo da odspavam!

Rašićeva: E, nećeš, vala! Sad ćeš da me j.beš!

Marić postao „Karić“!

Kako se saznaje, snimak koji je objavljen ostavio je snažan utisak na Marićeve kolege iz SRS u gradskoj skupštini. Marić je tako bio predmet podsmijeha svojih kolega, koji su ga, vjerovatno iz milošte, prozvali „Karić“.

 

 
Vezane vijesti:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije