Novosti

Kako da operete automobil bez vode (VIDEO)

Kako da operete automobil bez vode (VIDEO)
Kako da operete automobil bez vode (VIDEO)

Ako želite da operete automobil, a nemate pristup velikim količinama vode, mi imamo savjet za vas...

Svi vozači vole da su im kola uredna i čista. Najveći užitak je kada u garaži natenane operete svoj automobil uz pomoć vode i crijeva. Međutim, garaža i voda su danas postali luksuz za mnoge. Pošto u velikim gradovima garaža ima sve manje, vozači su prinuđeni da idu po perionicama i tamo peru svoje metalne ljubimce. Naravno, ako često idete u perionice, vrlo brzo ćete ostati bez novca jer ovaj luksuz nije baš jeftin.

Zbog toga smo odlučili da vam objasnimo kako da “suvo” operete vaš automobil.

Prije nego što počnete sa pranjem, potrebna su vam sljedeća sredstva. U najbližoj prodavnici auto kozmetike potražite sredstvo za suvo pranje automobila. Ova sredstva su namijenjena upravo za ovakvo pranje automobila. Eco Green proizvodi su jedni od najboljih, kada je riječ o suvom pranju automobila, a ako vam je cijena previsoka, možete pronaći adekvatnu zamjenu.

Ova sredstva rastvaraju prljavštinu sa vašeg automobila i odvajaju je od boje. Sve što treba da uradite je da isprskate čitav automobil sa ovim sredstvom i da sačekate par minuta. Onda uzmite suvu krpu i samo obrišite prljavštinu. Prljavština će se skinuti, a vaš automobil će se sijati bez korišćenja ijedne kapi vode.

Naravno, ako je vaš automobil toliko prljav da se brojevi na tablicama ne mogu pročitati, onda  vam ova metoda neće mnogo pomoći.

Suvo pranje je namijenjeno onima koji vole češće da sređuju svoj automobil. Redovno čišćenje ne dozvoljava automobilu da se previše zaprlja pa je onda moguće da suvim pranjem potpuno očistite vaš automobil. Ako redovno budete prali automobil na ovaj način, trebaće vam mnogo manje vremena, manje novca i vaš ljubimac će uvijek biti u najboljem izdanju.

(NN, autoexclusive.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije