Novosti

Novi Bondov automobil je Aston Martin DB10

Novi Bondov automobil je Aston Martin DB10
Novi Bondov automobil je Aston Martin DB10

Prvi detalji o novom filmu iz serijala o britanskom agentu 007 objavljeni su u četvrtak u Londonu, a producenti su tokom svečanosti otkrili i novi Bondov Aston Martin.

Dvadeset četvrta filmska priča o Džejmsu Bondu, pod nazivom "Spectre", imaće premijeru 6. novembra 2015, a prve zvaničene informacije o filmu saopštene su na događaju održanom u filmskom studiju Pinewood u Londonu, prenosi B92.

Kao i u prethodna tri nastavka, ulogu agenta 007 tumačiće britanski glumac Danijel Krejg.

Ljubitelje automobila najviše će interesovati koji će automobil voziti Džejms Bond, s obzirom da je u prethodnom filmu uništen njegov klasični Aston Martin DB5.

Tradicija nije iznevjerena, pa je i ovog puta odabrana čuvena britanska marka sportskih automobila, ali i potpuno novo vozilo DB10.

Aston Martin je saopštio da DB10 napravljen iskljičivo za potrebe snimanja filma i da će biti proizveden u 10 primjeraka. Ipak, iz kompanije priznaju da automobil predstavlja uvid u novi dizajn budućih modela ovog proizvođača.

Filmski DB10 ima moderne sportske linije a auto iz nekih uglova podsjeća na Jaguar F-Type Coupe.

Zaljubljenici u filmove o Džejmsu Bondu i Aston Martin moraće da se strpe još godinu dana, do premijere novog filma, ili bar do prvih trejlera, kako bi uživali u filmskim kadrovima ovog automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije