Novosti

U Njemačkoj snimljen još jedan protip BMW-a M2 (FOTO)

U Njemačkoj snimljen još jedan protip BMW-a M2 (FOTO)
U Njemačkoj snimljen još jedan protip BMW-a M2 (FOTO)

Još jedan prototip blago dorađenog BMW-a M2 snimile su špijunske kamere ranije ove nedjelje u Njemačkoj.

Kao i ranije većina kamuflaže bila je postavljena na prednji dio vozila, gdje je ovaj kupe, čini se, pretrpio najveće promjene.

Sudeći prema fotografijama redizajniran je prednji branik i prepoznatljiva BMW-ova maska "bubrežastog" oblika.  Farovi su takođe pretrpjeli promjene, ali toliko male da to nije vrijedno da se spominje.

Na osnovu onog što može da se vidi na špijunskim fotografijama bočna strana automobila je praktično "zanijeta".

Mnogo interesantnije promjene su na zadnjem dijelu, gdje se čini da su zadnja svjetla pretrpjela mnogo vidljivije promjene, ali nažalost preko njih je nalijepljena traka, pa nije moguće vidjeti u potpunosti kakvim se promjenama radi.

Poznato je da BMW testira novi izduvni sistem, pa izgleda da će takođe  i auspuh na ovom modelu imati "kozmetičku operaciju", prenosi portal "Motor1.com".

Iako nismo očekivali da će biti značajnijih promjena na motoru, sada se vjeruje da će BMW predstaviti specijalno izdanje ovog modela pod nazivom "M2 CS", koji će pokretati ravni šestak biturbo S55 3.0 litarski motor pozajmljen od njegovog većeg brata - modela M4.

Ako ćemo vjerovati glasinama, motor neće imati potpuno iste specifikacije i razvijaće oko 400 konjskih snaga (298 kilovata), što znači da će imati 35 konjskih snaga (26 kilovata) više nego standardni M2.

Takođe, govori se o većim kočnicama, agresivnijem izgledu, modifikovanom izduvnom sistemu...

Cijela serija 2, uključujući standardni M2 vjerovatno će biti predstavljena u drugom dijelu 2017. godine, dok će M2 CS svjetlo dana ugledati naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije