Novosti

Zavirite u hjundai elantru za 2016.

Zavirite u hjundai elantru za 2016.
Zavirite u hjundai elantru za 2016.

Nakon što je objavio prvi dizajnerski crtež eksterijera nove generacije modela elantra, "Hyundai" nam je dopustio da zavirimo u kabinu ove kompaktne limuzine.

Kao i mnogi savremeni automobili, i elantra će imati minimalistički dizajn koji je posledica prebacivanja većine komandi na veliki ekran multimedijalnog sistema.

"Touch-screen" okružen ventilacionim otvorima dominira centralnom konzolom, dok je za podešavanje klima-uređaja i grijanja zadužen poseban set dugmića ispod displeja.

S obzirom da je najverovatnije u pitanju verzija sa skupljim paketom opreme, između vozača i suvozača nalazi se veliki naslon za ruke, sa skrivenom kasetom ispod tapacirunga.

Instrument tabla nije vidiljiva iz ovog ugla, pa ćemo morati da sačekamo predstavljanje nove elantre da bismo saznali kako izgleda taj segment kokpita.

Imajući u vidu da je ovo već drugi put za kratko vreme da "Hyundai" izlazi u javnost za crtežima nove generacije svoje limuzine, može se pretpostaviti da je premijere elantre blizu i da će se možda dogoditi već na predstojećem frankfurtskom salonu automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije