Privreda

Četiri nagrade za Sberbank

Četiri nagrade za Sberbank
Četiri nagrade za Sberbank

BANJALUKA - Sberbank je u segmentu poslovanja digitalnog bankarstva proglašena od strane magazina "Global Finance" pobjednikom u četiri kategorije, a na prostoru regije srednje i istočne Evrope.

Kako je saopšteno iz banke, Sberbank je dobila nagrade za: najbolje mobilno bankarstvo, najbolja opcija elektronskog plaćanja računa, najbolja inicijativa bezbjednosti informacija i najbolja SMS aplikacija.

Ključni kriterijumi koji su uticali na odabir pobjednika od strane stručnjaka magazina "Global Finance" su: strategija akvizicije klijenata i unapređenje usluga prema klijentima, proširenje baze klijenata, tehnološke mogućnosti digitalnih proizvoda i uspješnost poslovnog razvoja kroz online servise.

Ove godine se žiri posebno fokusirao na usluge mobilnih finansija.

"Kroz učešće na ovom takmičenju dobili smo mogućnost da spoznamo poziciju digitalnih proizvoda na međunarodnom tržištu. Sberbank se predstavila kao vodeća banka u segmentima mobilnog bankarstva, sigurnosti informacija i online plaćanja", izjavio je Svjatoslav Ostrovski, rukovodilac odjela "Bank XXI" Sberbank Rusija.

Sberbank grupacija je utrostručila broj aktivnih korisnika Sberbank online mobilnih aplikacija i uvela nekoliko novih opcija. Banka je takođe u 2015. godini značajno povećala stepen bezbjednosti digitalnih proizvoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije