Privreda

NLB Banka nagrađuje komitente za korištenje NLB Visa kartica

NLB Banka nagrađuje komitente za korištenje NLB Visa kartica
Foto: Ilustracija | NLB Banka nagrađuje komitente za korištenje NLB Visa kartica

BANJALUKA – NLB Banka BanjaLuka je i ovog ljeta pripremila iznenađenje za svoje komitente, te u saradnji s Visom organizuje atraktivnu nagradnu igru pod nazivom „NLB Visa kartice će Vam uljepšati ljeto“.

Svi klijenti Banke koji u periodu od 15.08 – 13.09.2017. godine izvrše 5 transakcija/kupovina NLB Visa karticom u ukupnom iznosu od 20 KM i više, mogu osvojiti čarobno putovanje u Toskanu za dvije osobe, ili jednu od 95 drugih nagrada.

„Ovom nagradnom igrom, NLB Banka prvenstveno želi dodatno unaprijediti saradnju sa komitentima i nagraditi njihovo povjerenje. Jednostavnije upravljanje novcem, kupovina proizvoda i usluga bez naknada, kao i sigurnost kupovine, prednosti su koje donosi plaćanje karticom. Plaćajući na prodajnim mjestima ili putem interneta, u zemlji i inostranstvu, komitenti imaju mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade“, izjavio je Radovan Bajić, Predsjednik Uprave NLB Banke Banja Luka.

Izvlačenje sretnih dobitnika obaviće se 29.09.2017. godine u prostorijama NLB Banke a.d. Banja Luka, a dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom. Rezultati nagradne igre biće objavljeni u dnevnim novinama, i na web stranici Banke www.nlbbl.com

Nagradna igra traje od 15.8 do 13.9. 2017.

NLB Visa kartice će Vam uljepšati ljeto!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije