Privreda

Otvoren Beko shop u Novom Gradu

Otvoren Beko shop u Novom Gradu
Foto: N.N. | Otvoren Beko shop u Novom Gradu

Beko shop otvorio je danas svoj prvi objekat u Novom Gradu, u ulici Petra Kočića bb, u sklopu Hiper Kort objekta.

Ovo je inače 32-i ekskluzivni Beko shop u BiH.

Omega d.o.o Živinice već u Banjaluci posjeduju četiri shopa i po jedan u Gradišci i  Prijedoru.

Iz Beko shopa smatraju da su današnjim otvaranjem objekta u Novom Gradu dovoljno pokrili ovu regiju.

Beko shop se prostire na površini od 127 m2 prostora. Zaposleno je troje mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je  60.000 KM.

U sojoj ponudi Beko shop nudi preko 1000 različitih proizvoda.

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Kompanija Beko, najavila je produžetak sponzorstva FK Barselona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone. 

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu "Kamp Nou", kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barselona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka "Jedi kao šampion", koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

U  znak zahvalnosti svim  svojim kupcima,  u   Beko shopovima su pripremljene akcije  u mjesecu martu. Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen  poklonom, mali kućanski aparat Beko.

Na dan Dvečanog otvaranja Beko shopa  Novi Grad  za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10  dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Kompanija Omega d.o.o je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Novom Gradu ,Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama "Iskra" Novi Grad  obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim. 

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije