Privreda

Priznanje za poseban doprinos: "Banjalučkoj pivari" plaketa grada

Priznanje za poseban doprinos: "Banjalučkoj pivari" plaketa grada
Priznanje za poseban doprinos: "Banjalučkoj pivari" plaketa grada

BANJALUKA - Grad Banjaluka dodijelio je "Banjalučkoj pivari" povodom Dana grada plaketu grada za poseban doprinos što je obradovalo sve one koji su dio ovog kolektiva.

"Naći se na spisku odabranih i nagrađenih u ime grada Banjaluka znak je da smo već 144 godine na ispravnom putu na kojem, gradeći sebe, gradimo i poslovno okruženje grada, ali i doprinosimo razvoju kulture, umjetnosti, muzičkog stvaralaštva i sporta, i baš zbog toga nam je ova plaketa izuzetno važna", istakao je Nikolas Peni, generalni direktor "Banjalučke pivare".

Plaketa grada je dodijeljena u subotu na svečanoj akademiji i to je ujedno bila i prilika da predstavnici "Banjalučke pivare" s ostalim dobitnicima razmijene iskustva i još jednom zajedno potvrde da je Banjaluka grad u kojem je lijepo živjeti, raditi i učestvovati u građenju zajednice.

Kako su poručili iz "Pivare", nastaviće da razvijaju prodajne i proizvodne kapacitete, ali i da ulažu u grad Banjaluku i cijelu RS i BiH, jer povjerenje koje svakodnevno dobijaju od svojih potrošača to zahtijeva od njih.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije