Privreda

ROX d.o.o.: Nismo utajili porez

ROX d.o.o.: Nismo utajili porez
Foto: N.N. | ROX d.o.o.: Nismo utajili porez

Poštovani,

Ovim putem bismo željeli iznijeti našu reakciju na članak pod naslovom "Poreski obveznici oštetili budžet RS za 3,2 miliona KM", gdje firma ROX d.o.o. stoji na spisku firmi za koje se sumnja da su oštetile budžet RS.

Firma ROX d.o.o, sa poslovnom jedinicom benzinska pumpa Modriča, nije niti u jednom trenutku oštetila budžet RS, utajila poreze, niti je utajila doprinose.

Štaviše, firma ROX d.o.o. ima pretplatu u RS na doprinosima od cca 60.000 KM, što možemo dokazati valjanom dokumentacijom.

Posjedujemo i potvrde PU Banjaluka i PU Doboj o izmirenim poreznim obavezama i doprinosima, kao i svim sporednim poreznim davanjima kojima firma ROX d.o.o. podliježe prema poreznim zakonima Republike Srpske.

Žao nam je što na osnovu ovakvih objavljenih informacija javnost stiče pogrešnu sliku o firmi ROX. Samo iznošenje neutemeljenih informacija u medijima nam stvara velike probleme i štetu u samom poslovanju.

Firma ROX d.o.o. uspješno posluje u cijeloj regiji sa približno 200 djelatnika. Mi smo tvrtka koja se uspješno bavi veleprodajom robe široke potrošnje. Na tržištu smo prisutni preko 25 godina, uz brojna priznanja struke. Velike multinacionalne kompanije su nas prepoznale kao pouzdanog partnera, te smo na tržište BiH donijeli svjetske brendove, lidere u svojim segmentima. U BiH upošljavamo 70 djelatnika te ostvarujemo promet od cca 17.000.000 KM.

 

 

ROX d.o.o

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije